Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple Design Awards 2024: dit zijn de winnaars

Auteur: Sheilla Rutten
0 reacties
Apple Design Awards 2024

Het is prijzentijd, want de Apple Design Awards voor 2024 zijn bekendgemaakt. Dit jaar worden veertien apps en games geroemd om hun kwaliteiten.

Lees verder na de advertentie

Beste apps en games

Apple zet met de Apple Design Awards 2024 opnieuw de meest innovatieve en prachtig ontworpen apps en games in de schijnwerpers. Deze prestigieuze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan developers die uitblinken in de creatie van apps en games die de grenzen van technologie en design verleggen.

In totaal zijn er zeven categorieën, waarbij in iedere categorie één app en één game in de prijzen zijn gevallen. Volgens Apple zijn de winnende apps en games geselecteerd op basis van hun uitmuntende ontwerp, technische prestaties en innovatie. De winnaars zijn gekozen uit 42 finalisten.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Winnaars Apple Design Awards 2024

Delight and fun

Inclusivity

Innovation

Interaction

Social impact

Visuals and graphics

Spatial Computing

Apple Design Awards eerder bekendgemaakt

In voorgaande jaren werden de winnaars van de Apple Design Awards gepresenteerd tijdens de WWDC. Dit jaar heeft Apple echter besloten om de winnende apps en games vooraf aan te kondigen. De reden hiervoor is niet bekendgemaakt. Het zou te maken kunnen hebben met dat Apple al veel op het programma heeft staan voor de keynote.

WWDC 2024

WWDC, Apple’s jaarlijkse evenement voor software-ontwikkelaars en Apple-liefhebbers, begint op 10 juni. Dit Apple-event biedt ontwikkelaars van over de hele wereld de kans om te leren over de nieuwste innovaties en tools van Apple, en dit jaar belooft het wederom erg interessant te worden. Om 19:00 Nederlandse tijd vindt de grote keynote plaats waarin Apple belangrijke software-updates zal onthullen. Wij verwachten onder andere grote aankondigingen over iOS 18 en allerlei innovatieve AI-toepassingen.

Op de hoogte blijven van alles omtrent WWDC? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!