Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple AirTag bereikt laagste prijs in maanden: hier koop je ‘m

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple AirTag prijs


Lees verder na de advertentie

De Apple AirTag heeft de laagste prijs sinds zes maanden bereikt, waardoor nu hét moment is om er eentje te kopen. Hier vind je de korting.

Apple AirTag

De Apple AirTag lijkt langzamerhand een fenomeen te worden. De kleine tracker van Apple, waarmee het gemakkelijk wordt om objecten als tassen, koffers en sleutelbossen terug te vinden, wordt voor door steeds meer mensen ontdekt. En hij wordt voor steeds meer doeleinden gebruikt – bekijk bijvoorbeeld onze lijst van 22 creatieve manieren om een AirTag te gebruiken.

Sinds juli 2022 is de prijs van de Apple AirTag echter flink gestegen – en dat is ook niet zo gek. Dankzij de chaos op Schiphol was er veel behoefte aan de tracker, zodat mensen hun koffers in de gaten konden houden als ze onverhoopt verloren zouden raken. Gelukkig is die hype nu voorbij, en daalt de prijs éíndelijk weer – en behoorlijk snel ook.

Apple AirTag prijs

Waarvoor AirTag gebruiken


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Bij Amazon is de Apple AirTag prijs nu gezakt van € 32,25 per stuk naar slechts € 26,24 per stuk. Zo heb je dus voor iets meer dan € 100 al vier AirTags, waarmee je heel wat belangrijke bezittingen kunt tracken. Het enige nadeel: je moet ook direct voor vier stuks gaan, want het gaat om een setje. Je vindt de deal hier:

Is de AirTag bij Amazon uitverkocht, of inmiddels weer in prijs gestegen? Ook bij Mobiel.nl en Belsimpel is de set van vier AirTags afgeprijsd:

Wil je liever maar één AirTag? Dat kan ook, maar dan betaal je wel relatief een stuk meer:

Tips voor de Apple AirTag

Apple AirTag hack

Heb je op de bestelknop geklikt, en wil je tips voor je (aankomende) Apple AirTag? Dan ben je bij iCreate bij het juiste adres. Werp een blik op onze andere artikelen:

Meer nieuws?

Wil je meer prijstips, tips, en het laatste nieuws van alles wat met Apple te maken heeft direct in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!