Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

AirPods goedkoper dan ooit: dit model heb je al voor € 105

Auteur: Ward Edema
0 reacties
AirPods korting Black Friday

De AirPods hebben door Black Friday forse korting, en daardoor zijn de draadloze oortjes goedkoper dan ooit: voor € 105 heb je al een paar! Hier vind je de deal.

Lees verder na de advertentie

AirPods korting: Black Friday 2023

Apple’s AirPods zijn ongekend populair, en dat heeft zo z’n redenen. Je koppelt ze in een handomdraai, ze verbinden automatisch met het Apple-apparaat dat je op dat moment gebruikt, en ze hebben misschien wel de beste belkwaliteit van alle draadloze oortjes op dit moment. En uiteraard zijn ze perfect voor je playlists, podcasts, audioboeken en meer. En ook handig: je kunt twee paren koppelen aan één iPhone, zodat je gemakkelijk samen naar muziek luistert.

Nu is de standaarduitvoering van de AirPods – de AirPods 2 – al een tijdje in prijs aan het zakken. Maar dankzij Black Friday heeft hij een nieuw dieptepunt bereikt. Want hoewel Apple nog steeds € 149 vraagt voor de oortjes, liggen ze nu al voor € 105 in de winkel! Dat maakt ze zelfs geschikt voor het verlanglijstje voor de Sint, of voor onder de boom.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Hier vind je de AirPods deal

De forse korting op de AirPods 2 vind je bij de MediaMarkt. Daar ligt hij in de fysieke én online winkel voor je klaar voor € 105. Hier vind je de deal:

En heb je toch liever een nieuwer model AirPods? Dan vind je hier de beste prijzen van de overige modellen:

Meer Black Friday-deals

Tijdens Black Friday – wat tegenwoordig bijna twee weken duurt – zijn er nog veel mooie kortingen. Werp een blik op de andere deals tot nu toe: