Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iPhone 14 is nu goedkoper dan ooit: dit is de prijs

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 14 aanbieding

Het is nog niet eens Black Friday, maar het prijzencircus is al begonnen. Bij de Mediamarkt duikt de prijs van de iPhone 14 nu ruim onder de 800 euro, waardoor het toestel nu goedkoper is dan hij ooit is geweest.

Lees verder na de advertentie

iPhone 14 nu goedkoper

De iPhone 14 verscheen in september 2022. Destijds had hij een adviesprijs van 1019 euro, maar sindsdien is het toestel flink in prijs verlaagd. Zeker nu Black Friday bij Mediamarkt in gang is gezet, waardoor het toestel nog maar 789 euro kost.

De iPhone 14 is verkrijgbaar in zes uitvoeringen: zwart, wit, blauw, rood, paars en geel. Al deze variaties zijn in prijs verlaagd. Wil je meer opslag dan de standaard 128 GB, dan betaal je nog wel dezelfde prijs als voorheen. Dit zijn de nieuwe iPhone 14-prijzen bij Mediamarkt:

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 14 is niet meer de nieuwste iPhone (in september werd hij opgevolgd door de iPhone 15), maar het is nog steeds een prima iPhone. Hij heeft een 6,1-inch oled-scherm, een krachtige A15 Bionic-chip en een tweevoudig camerasysteem.

Wat je mist ten opzichte van de iPhone 15 is een Dynamic Island en een camerasysteem met 48-megapixels. Ben je bereid om bijna duizend euro uit te geven voor een nieuwe telefoon, dan raden we het je aan om voor het nieuwere model te gaan. In het artikel iPhone 15 vs. iPhone 14 lees je meer over de verschillen tussen de toestellen.

Meer Mediamarkt-deals

Apple Watch SE 2022

Naast de iPhone 14 zijn er meer Apple-producten in de aanbieding. Zeker de Apple Watch SE 2022 is interessant, nog steeds de nieuwste instap-smartwatch van Apple. Daar is een flinke hap van de prijs gegaan, waardoor hij veel goedkoper is dan hij ooit in een webwinkel is geweest.