Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Stuntprijs: een Apple Watch was nog nooit zo goedkoop

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple Watch SE kleuren

Rondom Black Friday komen veel schijnaanbiedingen voorbij, maar er zijn ook Apple-producten die er daadwerkelijk spectaculair goedkoper op worden. Binnen die categorie valt nu ook de Apple Watch SE, die een zachter prijskaartje heeft dan een smartwatch van Apple ooit heeft gehad.

Lees verder na de advertentie

Apple Watch SE aanbieding

De Apple Watch SE is de instap-smartwatch van Apple. Die is standaard al vriendelijk geprijsd: hij heeft een adviesprijs van 279 euro. Daarmee is hij is hij aanzienlijk goedkoper dan de wat geavanceerdere Apple Watch Series 9 (449 euro) en ruim drie keer voordeliger dan de Apple Watch Ultra (899 euro).

Nu is de prijs van de voordeligste Apple Watch nog toegankelijker geworden. De aanbieding van de Apple Watch SE is te vinden bij de Mediamarkt, waar het Black Friday-circus al is begonnen. Het gaat om een korting van 18 procent, waardoor het horloge nu 229 euro kost.

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De aanbieding heeft betrekking op verschillende Apple Watch SE-modellen in het 40 mm-formaat, waaronder zilver aluminium, middernacht aluminium en sterrenlicht aluminum. De versie met de grotere horlogekast van 44 mm kost nog steeds 309 euro.

Over de Apple Watch SE 2022

Apple Watch SE

De Apple Watch SE 2022 verscheen in september 2022. Hij heeft alle belangrijke functies die je van een smartwatch wenst, zoals een hartslagmeter, stappenteller, slaaptracker en meer. Je kunt er ook je muziek en podcasts mee bedienen en apps bekijken op je pols, of betalingen doen met Apple Pay.

Het slimme horloge is bedoeld mensen die een betaalbaar, maar toch veelzijdige smartwatch willen. Twijfel je of het wat voor je is? In een koopadvies vertellen we welke functies je op de Apple Watch SE mist en wat je bij een duurdere versie wél krijgt.

Meer Apple-aanbiedingen

iPhone 14 aanbieding
Notch

Naast de Apple Watch SE zijn er meer Apple-producten in de aanbieding. De iPhone 14 is nu bijvoorbeeld goedkoper dan ooit en ook de MacBook Air en usb-c oplader zijn in prijs verlaagd.