Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Slimme deurbel van Action is een koopje (en dit kan hij)

Auteur: Koen van Ekeren
20 reacties
Slimme deurbel action

Wil je op afstand zien wie er voor je deur staat? Een slimme deurbel hoeft niet veel te kosten, zo bewijst de slimme deurbel van de Action. Maar wat kan hij?

Lees verder na de advertentie

Slimme deurbel Action

Slimme producten zijn steeds populairder en toegankelijker geworden. Je kunt nu ook bij winkels als de Action, Lidl en de Aldi terecht voor slimme lampen, stekkers, camera’s en deurbellen. Een van de nieuwste aanwinsten in het assortiment van de Action is de slimme deurbel van LSC Smart Connect. Deze deurbel kost maar € 39,95.

De slimme deurbel van de Action laat je via een app op je iPhone zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Ook zijn bewegingsmeldingen in te stellen, zodat je een seintje krijgt als iemand voor de deur staat. Je kunt ook met je bezoeker praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker.

kooptip

De deurbel heeft een camera van 1080p HD die ook in het donker goed zicht zou geven. De beelden worden opgeslagen op een micro SD-kaart; deze moet je zelf aanschaffen. Een voordeel is wel dat je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken.

De deurbel werkt met oplaadbare batterijen. Via de meegeleverde micro-usb kabel laad je ze op. Wat je er ook bij krijgt is een aparte gong. Deze stop je in het stopcontact. Je ontvangt dan niet alleen meldingen via je iPhone, maar hoort ook dat je iemand voor de deur hebt staan.

Of toch een beter alternatief?

De slimme deurbel van de Action is een koopje, maar heeft ook een paar nadelen. De deurbel heeft geen ondersteuning voor Apple’s HomeKit of andere slimme assistenten, zoals Google Assistant of Amazon Alexa. Je kunt de deurbel dus niet bedienen met je stem of integreren met slimme apparaten van een ander merk. Ook hangen de slimme producten van de Action rechtstreeks aan je wifi-netwerk en de achterliggende techniek komt van Tuya, een Chinees bedrijf. Het is de vraag hoe privacyvriendelijk dit product is.

Wil je meer functies of een deurbel van een betrouwbaarder merk, dan kun je beter kiezen voor een wat duurder alternatief. Een van onze favorieten is de Aqara Smart Video Doorbell G4. Deze werkt met HomeKit en heb je al een iCloud-abonnement, dan kun je de beelden gratis bewaren in iCloud met HomeKit Secure Video. De deurbel kost € 119. Meer over het product lees je in onze Aqara Smart Video Doorbell G4 review.