Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

5 Teufel-koptelefoons voor onder de kerstboom

Auteur: iCreate
0 reacties
Koptelefoon kerst


Lees verder na de advertentie

Koptelefoons en oortjes zijn een populair cadeau voor onder kerstboom. Maar welke moet je geven (of stiekem jezelf cadeau doen)? Er is voor iedereen wel een geschikte koptelefoon: samen met Teufel hebben we dit lijstje samengesteld, met daarop voor ieder wat wils.

Ontdek alle koptelefoons van Teufel

1. Teufel Real Blue TWS 2

Teufel Real blue TWS 2

Apple’s AirPods zijn onder Apple-fanaten natuurlijk de bekendste ’true-wireless’ (TWS) oordopjes – oordopjes zonder kabel. Maar anno 2022 zijn er meer dan genoeg andere merken die gelijkwaardige of zelfs betere dopjes maken. Zoals deze Teufel Real Blue TWS 2. Deze in-ear dopjes zijn superklein en onopvallend, maar bieden toch de geweldige Teufel-sound. En als je helemaal wilt opgaan in de muziek, activeer je de actieve ruisonderdrukking. Hoewel ze ‘real blue’ heten, zijn ze verkrijgbaar in Night black en Pure White.

Ontdek de Teufel Real Blue TWS 2

2. Teufel Real Blue NC


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Draadloze oordopjes vind je absoluut ‘overrated’? Jij houdt meer van een coole over-ear koptelefoon met de allerbeste geluidskwaliteit? Daar is de Teufel Real Blue NC voor. Deze alleskunner heeft een uitstekende noise-cancelling en een superlange accutijd (max. 55 uur!), gecombineerd met het Teufel-geluid. Of nou voor muziek, games, films, in een drukke kantoortuin of bij het thuiswerken: met de Teufel Real Blue NC zit je sowieso goed. Ook heeft de Real Blue een transparantiemodus, zodat je desgewenst de mensen in je omgeving wél goed kunt verstaan, ondanks dat je een koptelefoon op hebt.

Ontdek de Teufel Real Blue NC

3. Teufel Supreme On

Teufel Supreme On

Wil je liever wat meer luxe op je hoofd hebben? Je ziet het zelf niet als je hem op hebt, maar het design van de Teufel Supreme On ademt luxe. Uit elke oorschelp komt een draad – die wat weg heeft van een schoenveter – die in de hoofdband verdwijnt. Dit geeft de Supreme tevens een stoer en speels uiterlijk. De koptelefoon is er in zes hippe kleuren, dus voor ieder wat wils. De on-ear koptelefoon rust dankzij zijn lichte gewicht van 165 gram comfortabel op je hoofd. Lange luistersessies zijn geen probleem, zelfs voor brildragers.

Ontdek de Teufel Supreme On

4. Teufel Airy Sports

Teufel Airy Sports

Wat volgt na kerst? Juist, de goede voornemens. Wat extra motivatie nodig om te gaan sporten? Met de Teufel Airy Sports wil je waarschijnlijk alleen al vanwege je oordopjes naar de sportschool of in het bos gaan hardlopen. Deze bieden de perfecte combinatie tussen draagcomfort bij het sporten en geweldig geluid. En muziek en sport horen gewoon bij elkaar, toch? Wie helemaal geen kabeltje meer wil: de Airy Sports is ook verkrijgbaar als True Wireless variant – de Airy Sports TWS.

Ontdek de Teufel Airy Sports

5. Teufel Zola

Teufel Zola

Ben je een gamer? Dan moet je koptelefoon wel aan wat extra eisen voldoen. De Teufel Zola is geschikt voor pc, PlayStation, Switch, Xbox, smartphone en tablet. En hij zit zo goed, dat je al snel vergeet dat je hem draagt. Wel zo fijn als je een paar uur wordt opgeslokt in je game-universum. Ben je een serieuze gamer? De Zola is er in serieuze kleuren. Maar je kunt het zo bont maken als je zelf wilt, want naast de basiskleuren zijn er oorschelpen in diverse kleuren.

Ontdek de Teufel Zola