Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids ūüéß
Cover van

Ziggo aanbieding internet (en tv): 50% korting en gratis ESPN

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Ziggo aanbieding met 50% korting

Sluit je een nieuw internetabonnement af (met eventueel tv), dan ontvang je vaak leuke aanbiedingen. Ook Ziggo heeft aantrekkelijke acties voor nieuwe klanten, zoals een fikse korting en een gratis extra tv-pakket. In dit artikel vertellen we je meer over de Ziggo aanbieding en wat de opties zijn.

Wat kost internet bij Ziggo?

Ziggo biedt verschillende internetpakketten aan, vari√ęrend van 50 Mbps tot 1000 Mbps. De prijzen zijn onder meer afhankelijk van de snelheid en of je er een televisieabonnement bij doet. Normaal gesproken begint de prijs vanaf zo’n ‚ā¨ 40 per maand voor een Internet Only-pakket en ‚ā¨ 55 voor een internet & tv abonnement.

Met de Ziggo aanbieding voor nieuwe klanten ben je in de eerste maanden een stuk voordeliger uit. Bij Internet Only ontvang je in de eerste 3 maanden 50% korting op je abonnement. Bij internet & tv ontvang je deze korting in het eerste half jaar. Hieronder gaan we dieper in op de deals van Ziggo.

Ziggo aanbieding

Wanneer je een internetabonnement afsluit bij Ziggo, kun je kiezen uit twee pakketten: ‘Internet & TV’ of ‘Internet Only’. Beide pakketten bespreken we hieronder.

Ziggo Internet & TV: met gratis ESPN of Disney+

Als je kiest voor een Internet & TV pakket van Ziggo, dan krijg je 50% korting voor 6 maanden. Hoeveel je precies betaalt, hangt af van de internetsnelheid die je kiest en of je extra’s bij je tv-pakket wilt, zoals uitgebreidere opties bij terugkijken.

Wat je er als nieuwe klant ook bij krijgt, is een gratis extra tv-pakket voor 12 maanden. Het gaat om onder meer ESPN Compleet, waarmee je toegang krijgt tot de vier ESPN-kanalen en alle Eredivisie-wedstrijden live kunt zien. Ook kun je kiezen voor een streamingdienst voor series en films, of Ziggo Sport Totaal. Deze opties heb je:

Ziggo Internet Only (stiekem ook met tv)

Als je liever alleen internet wilt, dan kun je ook profiteren van een Ziggo aanbieding. Bij Ziggo Internet Only krijg je 50% korting op je abonnement voor 3 maanden, en je kunt kiezen uit verschillende snelheden.

Wat veel mensen niet weten, is dat je bij Internet Only óók gewoon toegang krijgt tot de televisiezenders van Ziggo. Bij een kabelaansluiting kun je alle 50 zenders van Ziggo zien, inclusief Ziggo Sport. Het is alleen niet in HD-kwaliteit en je hebt geen toegang tot de Ziggo Go-app of interactieve tv. Vind je dat belangrijk, dan past het Internet & TV-pakket beter bij je. Zo niet, dan ben je met Internet Only een stuk goedkoper uit.

Kies je voor minimaal een Start-abonnement met 200 Mbit/s downloadsnelheid, dan krijg je een SmartWifi Pod 6 cadeau. Dit is een slimme wifi-versterker waarmee je zorgt dat je overal in huis stabiel internet hebt. Bij Internet & TV ontvang je deze SmartWifi pod overigens ook.

Hoe maak je gebruik van de Ziggo aanbieding?

Als je gebruik wilt maken van de Ziggo aanbieding, moet je minimaal zes maanden geen Ziggo-klant zijn geweest. Alleen dan kom je in aanmerking voor een van de genoemde Ziggo-aanbiedingen.

Het is goed om te weten dat er bij dit soort deals een minimum looptijd geldt. Vaak gaat het om een jaarcontract. Hierbij betaal je in de eerste 6 of 3 maanden de helft, waarna je het normale tarief betaalt. Na de minimum looptijd kun je maandelijks opzeggen.

Ziggo aanbieding bestaande klanten

Met aantrekkelijke kortingen probeert Ziggo nieuwe abonnees binnen te harken. Krijg je als trouwe klant ook iets? Soms. Houd de website van Ziggo in de gaten voor speciale aanbiedingen voor bestaande abonnees. Dat doe je zo:

  1. Ga naar de website van Ziggo en log in.
  2. Ga naar de Mijn internet-pagina van Ziggo.
  3. Kies ‘Internet pakket wijzigen’.

Hier vind je soms een Ziggo aanbieding voor bestaande klanten.

Internet & TV bij KPN

Ziggo is niet de enige internetprovider die een aantrekkelijke aanbieding heeft voor internet en televisie. Ook KPN heeft regelmatig interessante acties voor nieuwe en bestaande klanten. Zo kreeg je onlangs een gratis iPad cadeau bij een abonnement. Wat de beste deal is, zie je in ons artikel over internet & tv bij KPN.