Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Zo bekijk je alle Eredivisie-wedstrijden op ESPN gratis

Auteur: Koen van Ekeren
1 reacties
Eredivisie gratis ESPN


Lees verder na de advertentie

Het nieuwe Eredivisie-seizoen gaat dit weekend van start! Wil je de wedstrijden zien, maar heb je geen ESPN? Er is een manier om tijdelijk gratis toegang te krijgen tot alle ESPN-kanalen. We leggen hieronder uit hoe het werkt.

Gratis Eredivisie kijken

ESPN is ook dit jaar de officiële uitzendpartner van de Eredivisie. Hoeveel je betaalt, hangt af van de provider die je hebt. Bij KPN betaal je € 12,50 per maand voor ESPN Compleet; bij Ziggo is dat € 17,95 per maand. Met dit pakket heb je toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden.

Ook zonder dit pakket zijn sommige wedstrijden gratis te volgen, want bij de meeste providers is ESPN 1 gratis beschikbaar. Helaas kiest de streamingdienst er regelmatig voor om de aantrekkelijkste wedstrijd op één van de de drie andere kanalen uit te zenden.

Zo krijg je ESPN gratis

Gelukkig is er een manier om alle Eredivisie-wedstrijden tijdelijk gratis te zien, zodat je niets hoeft te missen. Dat kan met de dienst Canal Digitaal, een aanbieder van digitale televisie. Neem je een gratis abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle 4 kanalen van ESPN.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Het Canal Digitaal-abonnement is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Zo krijg je tijdelijk gratis toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden op ESPN:

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar https://livetv.canaldigitaal.nl/ en log in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en je vindt de Eredivisie-livestreams.

Canal Digitaal heeft een app voor de iPhone, iPad en Apple TV. Ook kun je de Eredivisie-wedstrijden op je televisie bekijken. Bijvoorbeeld door te streamen via Chromecast of AirPlay, maar Canal Digitaal heeft ook een smart tv-app die bij de meeste televisies beschikbaar is.

Dit betaal je na je proefperiode

Ben je enthousiast, dan wordt het abonnement van Canal Digitaal na een week omgezet in een regulier abonnement van € 14,95 per maand. Dit is inclusief het complete aanbod van ESPN, met de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Ook televisieuitzendingen zijn er te volgen: live en on demand. Zo kijk je een gemiste uitzending tot 7 dagen terug.

Meer over de online dienst lees je in onze Canal Digitaal review.