Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Dit weekend gratis iPad van KPN bij internet & TV-abonnement

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPad 2021

Ben je op zoek naar een nieuw internet en tv-abonnement? Dan is dit voor de Apple-liefhebber een goed moment, want KPN heeft dit weekend een speciale aanbieding. Hierbij krijg je een gratis 9e generatie iPad cadeau als je een tweejarig KPN Internet & TV-abonnement afsluit.

Lees verder na de advertentie

KPN aanbieding

Alleen in het weekend van 3 tot 5 november kun je profiteren van de KPN aanbieding. Voor het welkomstcadeau met de iPad geldt: op is op. Wees er als je interesse hebt dus op tijd bij, want het aantal beschikbare iPads is beperkt.

De iPad die je krijgt is de 9e generatie iPad. Dit is een instap-iPad uit 2021. Hij heeft een 10,2-inch scherm, A13 Bionic-chip en een design met thuisknop en Touch ID. Het is niet de nieuwste versie meer, want vorig jaar verscheen de tiende generatie iPad 2022. Bij verschillende online winkels is de 9e generatie iPad nog te koop, waar hij zo’n 380 euro kost. Zeker een mooi cadeau dus.

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Of kies een ander cadeau

Mocht je geen interesse hebben in een nieuwe iPad, of vind je een tweejarig abonnement te lang, dan kun je ook kiezen voor andere acties. Ontvang bijvoorbeeld 6 maanden korting in het eerste jaar van je abonnement. Je betaalt dan € 35 per maand voor je internet- en televisieabonnement, waarbij je toegang krijgt tot meer dan 65 tv-zenders, inclusief ESPN.

Of je kies voor 2 KPN SuperWifi punten, ter waarde van € 199. Met deze slimme wifi-versterkers heb je overal in huis een stabiele en snelle wifi-verbinding. Zo kun je waar je ook in huis bent streamen, gamen en videobellen zonder een haperende verbinding.

KPN internet & tv aanbieding

Via de KPN-website kies je je gewenste aanbieding en stel je het internet & TV-abonnement samen. Kies bijvoorbeeld je internetsnelheid, geef aan of je ook tv wilt kijken en bepaal of je een extra zenderpakket wilt, zoals Netflix, Spotify of Videoland.

Binnen ongeveer 7 dagen krijg je het pakket geleverd. Daar zit een KPN Box 12 bij, een modem met Wifi 6-ondersteuning. Kies je ook voor tv bij je abonnement, dan ontvang je een KPN TV+ Box. Deze relatief kleine box geeft je toegang tot meer dan 65 tv-zenders.