Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

De leukste winter-aanbiedingen van Teufel – mét kortingscode!

Auteur: iCreate
0 reacties
Winter aanbiedingen Teufel


Lees verder na de advertentie

Black Friday en de feestdagen zijn allemaal achter de rug, maar dit betekent niet dat je weer tot het eind van het jaar moet wachten om korting te scoren. Kijk maar eens naar Teufel: bij dit Duitse audiomerk krioelt het momenteel van de winter-aanbiedingen. En bij iCreate ben je bij het juiste adres, want we hebben een exclusieve kortingscode waarmee je nog meer geld bespaart.

Winter-aanbiedingen Teufel: dit zijn de leukste producten

Heb jij jezelf voorgenomen om in 2022 nieuwe audio-apparatuur aan te schaffen? Ontdek dan de speakers en koptelefoons van Teufel. En je bent op het juiste moment, want op de website van Teufel staan diverse winter-aanbiedingen op je te wachten.

Hieronder ontdek je de leukste producten die momenteel zijn afgeprijsd. En lees vooral door tot het einde, want zo lang de winter-aanbiedingen lopen, hebben we een exclusieve iCreate-code voor 10% (extra) korting op alle Teufel-koptelefoons!

1 Radio 3Sixty

Radio 3Sixty Teufel winter-aanbiedingen


kooptip

De Radio 3Sixty is een radio-speaker die nostalgie oproept. Dankzij de rechthoekige vorm, draaiknoppen en zelfs een antenne lijkt het net alsof er een ouderwetse radio in je kast staat. Maar niet echt natuurlijk, want hij is uitgerust met de technologie en geluidskwaliteit van nu.

Voor muziekliefhebbers komt de kleine speaker niets tekort. Luister naar meer dan 1000 radiozenders, gebruik streamingdiensten zoals Spotify en Amazon Music of sluit gewoon je telefoon aan op de speaker. En over je telefoon gesproken: via de Teufel Remote app bedien je de Radio 3Sixty vanuit je luie stoel.

Voor een speaker met een klassiek ontwerp die qua technologie niets te wensen overlaat, eindigt je zoektocht hier. En wees er snel bij, want hij is nu afgeprijsd van € 349,99 naar € 249,99. Wil je nog meer weten? Lees dan onze review.

2 Ultima 40

Ultima 40 Teufel winter-aanbiedingen

Verlang je naar wat zwaarder geschut, dan stellen we je voor aan de vloerstaande speakerset Ultima 40. Misschien heb je er al eerder van gehoord, want deze set is een van de publiekslievelingen van Teufel. Dit is niet gek: met deze speakers hoef je je huiskamer niet meer te verlaten om het gevoel van een concertgebouw of bioscoopzaal op te roepen.

De Ultima 40 is een set hifi-towerspeakers met een geluid waar duidelijk tijd in gestoken is. Volgens Teufel zorgt het 3-kanaals systeem voor hoge en zuivere tonen en laat de dubbele basreflexpoort een krachtige bas horen. En deze kwaliteit houdt zelfs staande bij ruimtes tot 35 vierkante meter. Dit maakt de torens geschikt voor zowel muziek als films, zeker als je ze aan een versterker of AV-receiver koppelt.

Deze speakerset is onmisbaar voor iedereen met een passie voor muziek en film. En die liefde werkt momenteel in je voordeel, want de set is afgeprijsd van € 499,99 naar € 349,99.

3 Radio One

Radio One Teufel winter-aanbiedingen

Er zijn meer dan genoeg wekkerradio’s, maar de Radio One belooft een muzikaal begin van de dag. En je wordt vast vrolijk wakker, want volgens Teufel is het geluid stabiel, ruisvrij, vol en krachtig.

De speaker steekt met kop en schouders boven de gemiddelde wekkerradio uit. Zo ondersteunt hij DAB+ en FM-frequenties, al kun je dankzij bluetooth en de aux-verbinding ook zelf bepalen met welke klanken je wakker wordt. Hier koppel je je telefoon aan, maar maak je geen zorgen over de batterij van je smartphone. Met de usb-oplaadpoort van de wekker is je telefoon ’s ochtends gewoon opgeladen.

Dankzij de Radio One van Teufel stap je nooit meer met het verkeerde been uit bed. Waar je nog blijer van wordt: op dit moment betaal je er € 144,99 voor in plaats van € 169,99. Twijfel je nog steeds of de wekker dit prijskaartje waard is, dan ontdek je meer in onze uitgebreide review.

4 Boomster

Boomster

De Teufel Boomster is ook een draadloze radio-speaker, al is hij wat gemakkelijker mee te nemen dan de Radio 3Sixty. Dit komt door het handvat aan de bovenkant van het apparaat: je hebt maar één hand nodig om hem op te pakken. En met met je telefoon in je andere hand kies je welke muziek hij afspeelt. Kun je geen dag zonder muziek en ben je regelmatig op pad, dan past de Boomster dus precies in je straatje.

Teufel belooft muziek van cd-kwaliteit, en dat zonder dat je met een stapel albums moet sjouwen. Verder geeft de speaker je de keuze tussen FM, DAB+, aux en bluetooth. Voor ingebouwde muziekstreamingdiensten heb je echt de Radio 3Sixty nodig, al is via je telefoon met aux en bluetooth wel een alternatief .

Over de batterij van de speaker hoef je je overigens geen zorgen te maken. De speaker heeft een speelduur van ongeveer 18 uur, waardoor hij een dagje uit lang genoeg volhoudt. En deze batterij is ook voor andere doeleinden te gebruiken: wanneer de accu van je telefoon leeg is, gebruik je de radio als powerbank.

Kortom: de Boomster is ideaal voor muziekliefhebbers die onderweg ook van hun favoriete nummers willen genieten. En dat kan nu voor bijna de helft van de prijs, want hij is verlaagd van € 349,99 naar € 209,99. Volgens onze review is dit zeker de moeite waard!

5 Real Blue NC 2020

Real Blue NC 2020

Je lievelingsmuziek of -podcast opzetten en de rest van de wereld uitschakelen: daar is de Real Blue NC 2020 van Teufel perfect voor. Dit zal niemand verbazen, want deze bluetooth koptelefoon is uitgerust met noise-cancelling voor een goede actieve ruisonderdrukking.

De koptelefoon komt op elk moment van de dag van pas. Is het te druk om je heen? Zet dan de noise-cancelling aan. Werk je thuis en moet je een belangrijk telefoontje plegen? Geen probleem, ga dan handsfree bellen of skypen. En dat uiteraard allemaal draadloos. Sterker nog, via de touch-control op de oorschelp bedien je je koptelefoon zonder dat je iPhone überhaupt in de buurt is.

Met de Teufel Real Blue NC activeer je dus op elk moment van de dag je persoonlijke bubbel. En als je het ons vraagt, is dit het nieuwe prijskaartje zeker waard: van € 229,99 naar € 129,99. Maar let wel op, want in de volgende alinea lees je hoe je deze koptelefoon voor een nog lagere prijs aanschaft.

Kortingscode bovenop Teufel winter-aanbiedingen!

Ben je specifiek op zoek naar een koptelefoon? Dan kun je prima terecht bij Teufel, want met onze exclusieve kortingscode krijg je 10% korting op alle koptelefoons op de website van het Duitse merk. En ja, deze code werkt ook bovenop de reguliere korting van de Real Blue NC 2020, waardoor je deze gadget uiteindelijk voor slechts € 116 euro in huis hebt.

Grijp nu je korting met de volgende code:

VQ4-VU4-VV7

Wil je alle koptelefoons op een rij? Daar heeft Teufel deze speciale pagina voor in het leven geroepen.