Terug naar iTip: Super Bowl 2018 kijken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Super Bowl 2018 kijken

Door Laura Grootaarts3 februari 2018 16:032 min. leestijd0

Dit weekend is het weer zover: dan vindt de finale van de Super Bowl plaats, dit keer in Minneapolis. In deze 52e editie van de American Football-finale nemen de Philadelphia Eagles het op tegen regerend kampioen the New England Patriots.

Super Bowl 2018

Tientallen miljoenen Amerikanen zijn al helemaal klaar voor het evenement. Is het niet voor de wedstrijd zelf, dan wel voor de uitbundige reclamespotjes en trailers voor de nieuwste blockbusters: naar verluidt onder meer Jurassic World: Fallen Kingdom, Avengers: Infinity War en The Incredibles 2. Of anders wel voor de spectaculaire halftime show, met dit jaar Justin Timberlake in de hoofdrol. Hij stond hier al eens eerder  – eens zien of hij er dit keer wél in slaagt om de show door te komen zonder een mede-artiest uit haar leren pakje te laten knappen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wil je de show zien? Noteer dan de volgende tijd in je agenda (en neem maandag maar een dagje vrij …). De Super Bowl vindt plaats in de nacht van zondag 4 op maandag 5 februari van 00:30 tot 04:30 uur.

Super Bowl 2018 kijken

In Nederland wordt de Super Bowl uitgezonden door Fox Sports. Als je daar een abonnement op hebt, zit je goed. Je kunt de show live zien via de tv-kanalen van Fox, via de website en de app. Het is ook mogelijk om een Dagpas te bestellen. Het complete uitzendschema zie je op de website van Fox Sports. Opvallend is dat Fox Sports de Super Bowl dit keer ook uitzendt in een groot aantal bioscopen door heel Nederland, onder meer in enkele Pathé-bioscopen.

Is de Engelse taal voor jou geen probleem en/of heb je geen Fox Sports, dan kun je ook kijken naar de BBC. Dat zal ook bij meer mensen standaard in het pakket zitten.

Super Bowl VPN

Een andere manier is om online naar een livestream te kijken. Het probleem hierbij is echter dat veel sites met regioblockers werken. Kom je uit Nederland of België, dan heb je pech en wordt de stream niet geladen. Gelukkig is dit te omzeilen door te werken met een VPN. Door een app als VPN Unlimited lijkt het alsof je uit de VS komt, en dan kun je wel streamen vanaf bijvoorbeeld NBC.

iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar