Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple’s nieuwste iPhone-wallpaper en wijzerplaat moet je even zien

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Pride collectie

Apple heeft deze week iOS 17.5 voor de iPhone en watchOS 10.5 voor de Apple Watch uitgebracht. Met daarin een gloednieuwe wallpaper en matchende wijzerplaat in fluorescerende kleurtjes. Zo activeer je ze!

Lees verder na de advertentie

Altijd de nieuwste Apple-tips lezen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

iOS 17.5: De nieuwe Pride Pracht-wallpaper

In iOS 17.5 is er een nieuwe interactieve Pride Pracht-wallpaper toegevoegd.
Je stelt deze in via ‘Instellingen>Achtergrond’. Tik hier op ‘Voeg nieuwe achtergrond toe’: onder ‘Pride’ vind je de nieuwe neonkleurige wallpaper. Vergeet niet om door de verschillende versies te bladeren.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Telkens als je je iPhone gebruikt, ziet de wallpaper er weer net een tikkeltje anders uit. Ook wordt er rekening gehouden met de donkere modus. De achtergrond is natuurlijk ook beschikbaar voor je iPad.

Bijpassende wijzerplaat

Apple Pride pracht wijzerplaat

Als je ook je Apple Watch hebt geüpdatet naar de nieuwste versie, vind je daar een matchende Pride Pracht-wijzerplaat. Apple weet het weer mooi te formuleren: ‘Lichtstralen stapelen zich op en volgen elk cijfer op de wijzerplaat.’

Wil je het zien? Je voegt de wijzerplaat toe via de Watch-app op je iPhone. Kijk op het tabblad ‘Wijzerplaten’ onder het kopje ‘Pride’. Ook de wijzerplaat is beschikbaar in verschillende kleurstellingen.

Ook een nieuw bandje

Ben je enthousiast over de nieuwe wallpaper en de bijbehorende wijzerplaat? Er ligt binnenkort ook een bijpassend Apple Watch-bandje in de winkels. Dit Pride Edition gevlochten solobandje kun je vanaf 22 mei bestellen. Hij kost € 99.

Waarom Apple dit doet

Apple zet zich in voor de wereldwijde LGBTQ+-community door elk jaar nieuwe Pride-producten uit te brengen. Dit jaar markeren de levendige designs in fluorescerende kleuren de levendigheid en diversiteit van deze gemeenschappen. Door de verkoop van Pride-edities ondersteunt Apple diverse LGBTQ+-organisaties die strijden voor gelijke rechten en positieve veranderingen.