Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids ūüéß
Cover van

iTip: Stuur laatste locatie iPhone bij een lege accu

Auteur: Daan Jeuken
0 reacties
laatste locatie iPhone


Lees verder na de advertentie

Zoek mijn iPhone is een erg handig functie … tot de accu leeg is. Kon je voorheen nog zien waar je iPhone (of iPad, Mac, Apple Watch) was, is de locatie verdwenen zodra de batterij leeg is. Maar er is een oplossing, want je kunt de laatste bekende locatie van je iPhone achterhalen.

laatste locatie iPhone

Laatste locatie iPhone terugvinden

Met de functie Zoek mijn iPhone ben je waarschijnlijk bekend. Via iCloud.com of de Zoek mijn iPhone-app kun je daarmee je verloren iPhone terugvinden op de kaart en een geluidsignaal laten afspelen. En als je zeker weet dat je iPhone gestolen is, activeer je de verloren-modus om bijvoorbeeld de inhoud op afstand te wissen.

Als de accu van je iPhone leeg is, is er helaas een stuk minder mogelijk. Gelukkig heeft Apple voor dit soort gevallen een slimme functie ingebouwd, die standaard gedeactiveerd is.


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Ga naar ‘Instellingen>Je Apple ID> iCloud>Zoek mijn iPhone’ en activeer ‘Stuur laatste locatie’. Staat je iPhone in de verloren-modus, dan stuurt die op het laatste moment nog even zijn locatie door. Weet je in ieder geval waar die voor het laatst was.