Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids ūüéß
Cover van

iTip: Verander de startpagina van de Teletekst-app naar 818

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Startpagina Teletekst veranderen


Lees verder na de advertentie

Zwarte achtergrond, voetbalclubs in gele pixelletters en de tussenstanden in het blauw. Voor voetballiefhebbers heeft teletekstpagina 818 iets magisch. Veel mensen gebruiken de Teletekst-app alleen om de voetbaluitslagen uit de Eredivisie te checken, en hoe handig zou het zijn als de de app bij het openen meteen naar 818 springt? Dat kan!

Startpagina Teletekst veranderen

Startpagina Teletekst veranderen

Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel voetbal live score apps waarmee je de tussenstanden checkt. Ze geven pushmeldingen, zijn sneller en laten allerlei statistieken zien. Maar geen app is zo overzichtelijk als Teletekst. En je gelooft het pas dat je favoriete voetbalclub gewonnen heeft als het ook op 818 staat.

Tijd om om de startpagina van Teletekst te veranderen van 101 naar 818. Bij het openen van de app geeft Teletekst dan meteen het programma, tussenstanden of uitslagen van de Eredivisie weer. Dat doe je zo:

  • Open de Teletekst-app en tik rechtsboven op het ster-icoon.
  • Tik op ‘Wijzig’ en druk vervolgens op ‘Programma/uitslagen Eredivisie’.
  • Activeer de schakelaar achter ‘Gebruik als startpagina’ en kies ‘Bewaar>Gereed’.

Automatisch verversen


kooptip


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

Voortaan geeft Teletekst bij het openen meteen je favoriete pagina weer. Je kunt ook instellen dat de Teletekst-pagina automatisch wordt ververst. Open de Instellingen-app, scrol naar beneden en tik op ‘NOS Teletekst’. Hier verander je de optie ‘Automatisch Vernieuwen’ bijvoorbeeld in 10 seconden. Verversen kan overigens ook door op het scherm van een Teletekst-pagina te tikken; de pagina wordt dan opnieuw geladen.

Lees ook een artikel met tips over Teletekst om alles uit de populaire app te halen.

iPhone vakantietips rondom het thema Sport

Wil je weten wat je met je iPhone kunt doen om nog meer uit je vakantie te halen? Neem dan vooral een kijkje bij de het artikel over de¬†iCreate zomerweken! Deze week vind je veel iPhone-tips in het thema ‚ÄėSport‚Äô. We schreven bijvoorbeeld over hoe je het speelschema van de Eredivisie in je agenda zet.