Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iOS 13: Zo maak je paginavullende screenshots in Safari (video)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 13


Lees verder na de advertentie

iOS 13 brengt een aantal grote verbeteringen naar je iPhone. Een donkere modus, privacy-verantwoord inloggen met je Apple ID, een voorspellend toetsenbord … En dan zijn er nog een hoop kleine verbeteringen die alles nét even gemakkelijker maken. Zo maak je in iOS 13 paginavullende screenshots in Safari.

iOS 13: paginavullende screenshots maken

Wanneer je in iOS 13 een schermafbeelding maakt in Safari, kun je ervoor kiezen om de pagina in zijn geheel vast te leggen. Dus ook het gedeelte dat buiten beeld valt. En als je dan toch bezig bent, kun je ook meteen markeringen aanbrengen in de schermafbeelding.

  • Ga naar de webpagina waarvan je een screenshot wilt maken.
  • Maak een screenshot (thuisknop + powerknop op toestellen zonder Face ID, Volume naar boven + powerknop op toestellen met Face ID).
  • Tik op de voorvertoning.
  • Kies ‘Paginavullend’ en breng eventueel markeringen aan.
  • Tik op ‘Gereed’ en doorloop de stappen om het bestand als pdf op te slaan in Bestanden.

Hoogstwaarschijnlijk heb je iOS 13 nog niet op je iPhone staan – tenzij je een betaald ontwikkelaarsaccount hebt. Daarom hebben we een video gemaakt waarin we alvast laten zien hoe het werkt.

iOS 13


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Apple heeft iOS 13 begin deze maand aangekondigd: als je straks deze update installeert, krijgt je iPhone er diverse nieuwe functies bij. iOS 13 staat straks standaard al geïnstalleerd op de nieuwe iPhone 2019.Op dit moment zijn ontwikkelaars de software al aan het testen. Volgende maand verschijnt de publieke iOS 13 beta, en dan kan iedere geïnteresseerde met een voor iOS 13 geschikte iPhone de software downloaden.

Doe je dat liever niet, maar ben je wel nieuwsgierig naar de nieuwe iOS-functies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!