Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

Met deze geheime codes vind je álle Netflix-kerstfilms

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Code Netflix kerstfilms


Lees verder na de advertentie

De kerst komt nu wel heel dichtbij! Ben je nog niet in kerststemming? De hoogste tijd voor een kerstfim-marathon. Netflix is een goudmijn als het gaat om kerstfilms, maar je moet ze wel even weten te vinden. Op zoek naar iets leuks? Met deze geheime codes vind je ongetwijfeld de Netflix kerstfilms die je zoekt.

Code Netflix kerstfilms

Geheime code Netflix kerstfilms

Heb je ons artikel Dit zijn de nieuwe kerstfilms op Netflix in 2022 al gelezen? En wil je nog meer kerstfilms zien? Netflix heeft een hele reeks rubrieken waarin films worden ondergebracht. Op de homepage zie je weleens voorbij komen. Ze zijn dan helemaal aangepast aan jouw kijkgedrag. Grote kans dat de kerstklassiekers er bij jou dus niet tussen staan. Gelukkig zijn er geheime codes om de kerst-genres alsnog op je scherm te toveren.

Hoe het werkt? Je kunt gewoon op de onderstaande linkjes klikken, dan openen ze automatisch in de Netflix-app. Van daaruit voeg je leuke films supersnel toe aan jouw lijst. Je kunt de 7-cijferige codes ook invoeren in het zoekveld van Netflix. Dat kan in de app maar ook op je smart-tv.

Meer codes geheime genres op Netflix


kooptip

Zijn kerstfilms niet jouw ding? Geen probleem, want Netflix heeft honderden andere genres met allemaal hun eigen unieke code. Je vindt een groot deel daarvan in deze lijst met Netflix-codes (de codes zijn aan te klikken en te tikken). Je zult overigens merken dat niet alle codes werken: dat komt omdat wij in Nederland niet het volledige Netflix-aanbod kunnen zien.

Dit vind je misschien ook leuk

Blijf op de hoogte van Apple-nieuws en -tips

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!