Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Met deze geheime codes vind je álle Netflix-kerstfilms

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Netlfix kerstfilms codes

De kerst komt nu wel heel dichtbij en je hebt een lang weekend voor een eindeloze kerstfim-marathon. Netflix is een goudmijn als het gaat om kerstfilms, maar je moet ze wel even weten te vinden. Op zoek naar iets leuks? Met deze geheime codes vind je ongetwijfeld de Netflix kerstfilms die je zoekt.

Lees verder na de advertentie

Geheime code Netflix kerstfilms

Netflix heeft een hele reeks rubrieken en genres waarin films worden ondergebracht. Op de homepage zie je ze weleens voorbij komen. Maar wat je krijgt voorgeschoteld, is helemaal aangepast aan jouw kijkgedrag. Grote kans dus dat de kerstklassiekers er bij jou dus niet tussen staan. Gelukkig zijn er geheime codes om de kerst-genres alsnog op je scherm te toveren.

Hoe het werkt? Je kunt gewoon op de onderstaande linkjes klikken, dan openen ze automatisch in Netflix. Van daaruit voeg je leuke films supersnel toe aan jouw lijst, waarna je ze op ieder apparaat bekijkt. Je kunt de 7-cijferige codes ook invoeren in het zoekveld van Netflix. Dat kan in de app maar ook op je smart-tv.

kooptip

Meer codes geheime genres op Netflix

Zijn kerstfilms niet jouw ding, zelfs niet rond deze tijd van het jaar? Geen probleem, want Netflix heeft honderden andere genres met allemaal hun eigen unieke code. Je vindt een groot deel daarvan in deze lijst met Netflix-codes (de codes zijn aan te klikken en te tikken). Je zult overigens merken dat niet alle codes werken: dat komt omdat wij in Nederland niet het volledige Netflix-aanbod kunnen zien.