Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Review: Enlight – fotobewerking op iPhone

Auteur: Daan Jeuken
0 reacties
Enlight fotobewerking


Lees verder na de advertentie

Er zijn in de App Store vele fotobewerkingsapps te vinden, waarvan de meeste uitblinken in één bepaalde functie. De een heeft de leukste filters, met de ander voeg je leuke teksten toe en weer een ander maakt schilderijen of tekeningen van je foto’s. Nu is er echter één app die alle fotobewerkingsapps verenigt: Enlight. De app brengt niet alleen enorm veel functies bij elkaar, de makers hebben er ook nog eens een leuke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke app van weten te maken.

Fotobewerking op iPhone

De mogelijkheden van Enlight zijn zo uitgebreid, dat we ze onmogelijk in één artikeltje kunnen noemen. Daarom houden we het bij de leukste. Zodra je een foto opent, kun je kiezen uit tien bewerkingscategorieën, elk met weer een paar subonderdelen. De standaardopties zitten er allemaal in, zoals bijsnijden, filters toepassen en een kadertje toevoegen. Maar er zijn ook speciale functies, zoals het hervormen van je foto’s, het mixen van meerdere foto’s, het toevoegen van tekst en chique effecten en het maken van collages. We kunnen eigenlijk zo snel geen fotobewerking bedenken die Enlight niet heeft. En het mooiste van dit alles is dat je bij álle functies ontzettend veel keuzemogelijkheden hebt, alles tot in detail kunt aanpassen en dat de resultaten verbluffend mooi zijn.

Enlight fotobewerking

Veelzijdig

Enlight is zo veelzijdig dat het even duurt voordat je doorhebt wat de mogelijkheden allemaal zijn. Daarom heeft elke functie een uitgebreide uitleg, die je met één veeg in beeld rolt en die je precies vertelt wat je allemaal kunt en hoe alles werkt. Met al deze functies én uitleg bij de hand, biedt Enlight eigenlijk alles wat de creatieve fotobewerker nodig heeft – behalve de creativiteit, die zal uit je zelf moeten komen, en de vrije tijd, want die wordt opgeslokt zodra je Enlight hebt geïnstalleerd.


kooptip

Prijs: € 0,99 (tijdelijk afgeprijsd)

Download in de App Store

Pluspunten

Minpunten