Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: DePolitieZoekt

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De politie werkt dag en nacht om misdrijfplegers op te pakken, maar desondanks lopen er nog steeds verdachten rond. Om het voor jezelf en voor anderen veiliger te maken kun je nu door middel van de DePolitieZoekt-app de politie tippen en de daders helpen op te sporen. Dit doe je aan de hand van uitgebreide informatie over de zaak en eventuele foto’s.

Als we de lijst van misdrijven doorscrollen valt al snel iets op: er is slechts een handjevol regio’s opgenomen. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om openstaande zaken in Noord-Brabant te bekijken. Dit is natuurlijk een groot nadeel, tenzij je uit een van de regio’s komt die op dit moment wél in de lijst staan. De Randstad, bijvoorbeeld.

Ook missen we de optie om een misdaadomschrijving in een aparte lijst op te slaan, om die later nog eens te bekijken. Wat wél goed werkt, is het specificeren van een categorie en regio: kies bijvoorbeeld ‘Overvallers’ en ‘Regio Haaglanden’ en de app zoekt alle omschrijvingen die aan deze criteria voldoen.


kooptip

DePolitieZoekt-app kan ontzettend nuttig zijn, maar op dit moment zijn er nog te weinig regio’s in opgenomen. Woon je in één van de regio’s waarvan de misdrijven staan genoteerd, dan raden we je aan om deze gratis app te downloaden en de politie een handje te helpen.

iPhone | Gratis | Regiopolitie Amsterdam | 9+ | v.1.0 | 0,6MB