Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: Bloons 2

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

bloons 2Wie wordt er nou niet blij van regenbogen, bijtjes en schattige aapjes die dartpijltjes gooien. Aapjes die dartpijltjes gooien? Ja, inderdaad, in Bloons 2 gebeurt het allemaal. Maar vergis je niet: dat er een schattig aapje in voor komt wil niet zeggen dat de game makkelijk is.

Afwisseling
Wie Bubble Bash, Bubble shooter of Bejeweled kent snapt een beetje wat voor soort puzzelgame Bloons 2 is. Een aapje staat op een rots met naast zich een enorme hoeveelheid ballonnen. Hij heeft maar een beperkt aantal dartpijltjes op zak en het is aan jou om die zo gunstig mogelijk op de ballonnen af te vuren. Des te meer er knappen, des te beter. Gelukkig blijft het daar in de game niet bij. De makers van Bloons 2 hebben het spel moeilijk weten te maken door de tussenkomst van boemerangs, ballonnen die zich met vijf verdubbelen en venijnige bijen die in groepjes van drie de ballonnen te lijf gaan. Dat, samen met de aantrekkelijke graphics, maakt het spel afwisselend en leuk om te spelen.

Nadelen
Hoewel de gameplay genoeg aantrekkingskracht heeft om te blijven spelen, hebben we ook enkele minpunten aan de game ontdekt. Het spel heeft bijvoorbeeld de neiging om de pijltjes meteen af te vuren terwijl je deze nog niets eens op de ballonnen hebt gericht. En de boemerang, die je zichzelf terugkaatst, is zo lastig te besturen dat het frustrerend is. Toch zijn deze ergernisjes niet groot genoeg om het spel af te schrijven, sterker nog: deze app prikkelt om door te spelen!

Universeel | € 0,79 | Digital Goldfish Ltd. | 4+ | v.1.0 | 16,9MB


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt


bloons 2