Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews Apps

4 apps om de nieuwe Apple Store te bezoeken

Auteur: Arjan Kropman
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Morgen is het zover, dan trekken we allemaal naar Den Haag om de nieuwe Apple Store te bezoeken. Dit zijn de drie apps die wij speciaal voor dit heugelijke feit op onze iPad hebben gezet.

NSReizen

We gaan met de trein naar Den Haag, dat is niet alleen handiger en goedkoper (parkeren), maar het geeft de mogelijkheid om nog ergens wat te drinken en we hebben tegenwoordig prima gratis wifi in de trein. Met de app NS reizigers is het plannen van de treinreis een makkie. Je vult de aankomsttijd in (09.30, want de Store opent 10.00 uur) en je app berekent hoe laat je de trein moet hebben. Je kunt de app je laten wekken, zodat je de trein niet mist, hij geeft  netjes aan waar en wanneer je moet overstappen en wijst je erop niet te vergeten uit te checken bij het verlaten van het eindstation.

Gratis | iPhone en iPad | 26 MB

BordReizen II (vanuit Utrecht)

Niet iedereen hoeft per se om half tien aan te komen in Den Haag. Woon je in Utrecht en maakt je exacte reistijd je niet veel uit? Dan is deze app supercool. Reizen II vervangt het enorm handige informatiebord dat vroeger voor de verbouwing op Utrecht Centraal hing. NS, waarom maak je dit niet voor iedere stad?


kooptip

Gratis | iPad | 4,5 MB

Shoot the apple

In de rij

Schrik niet, je bent waarschijnlijk niet de enige morgen. We verwachten rijen voor de winkel. Wellicht is niet verkeerd om als wachtende Apple-fan iets te doen te hebben. We houden het bij apples en gaan voor Shoot the apple. Je speelt een blonde Adonis die met zijn boog een appel van het hoofd van een knecht moet schieten. Het spel is lastig, niet vanwege de uitgebreide mogelijkheden of zo, maar vooral door de vreemde bediening van pijl en boog. Ach, voor je het weet gaan de deuren naar heiligdom van Jobs voor je open.

Gratis | iPhone en iPad | 26 MB

VVVMeer te doen

Je gelooft het niet, maar er is meer te doen in Den Haag dan de nieuwe Apple Store. Je kunt er heerlijk shoppen, genieten van het strand of uren langs het culturele erfgoed van de politieke hoofdstad struinen. Op de officiële site van de Haagse VVV vind je alles dat je nodig hebt om je dag te plannen na je bezoek aan de Apple Store.

Gratis | iPhone en iPad | 0,6 MB

Goede reis en veel plezier!