Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

WWDC 2021: datum van iOS 15-lancering is bekend!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
WWDC 2021 aankondiging


Lees verder na de advertentie

Apple heeft zojuist aangekondigd dat de Worldwide Developers Conference (WWDC) dit jaar plaatsvindt van 7 tot en met 11 juni. Het is de 32e editie van het evenement. De WWDC 2021 datum vormt ook het startsein van onder meer iOS 15!

WWDC 2021: datum is bekend

De WWDC is Apple’s jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars. Zij krijgen als eerste een voorproefje van de nieuwe versies van van iOS, iPadOS, macOS, tvOS en watchOS. Tijdens de WWDC verschijnen ook de eerste bèta’s (testversies) van al deze software en kan iedereen aan de slag met alle nieuwe functies. In september volgt dan de officiële release.

Doorgaans wordt de WWDC afgetrapt met een keynote die wereldwijd door iedereen gevolgd kan worden via een livestream. Gewoonlijk is de WWDC een drukbezochte conferentie, maar vanwege de pandemie is er ook dit jaar voor gekozen om het event compleet online te laten plaatsvinden. Vorig jaar was dat ook al het geval. Dat betekent ook dat het hele programma voor iedereen online gratis te volgen is. Voorheen kostten kaartjes ongeveer 1500 dollar

Aankondigingen?

De WWDC richt zich op ontwikkelaars en de focus ligt doorgaans ook op software. Maar de kans is dat er ook nieuwe producten worden aangekondigd. We vinden het opmerkelijk dat op de verschillende varianten van de uitnodiging brillen te zien zijn. Er wordt al jaren gespeculeerd over een AR-bril van Apple. Op sommige van de varianten is ook een hoortoestel zichtbaar – of is het een nieuwe AirPods-variant zonder steeltjes?


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Wil je op de hoogte bijven van de ontwikkelingen rondom de WWDC? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Apple