Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Dit is de beste iPhone-app om een taal te leren (en zo werkt het)

Auteur: Sven Lamers
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De meivakantie komt eraan! Waar ga jij heen? Frankrijk, Duitsland, Spanje of Italië? Nog even je taalkennis uitbreiden of oppoetsen? Dat doe je nu nog even met Mondly – de beste iPhone-app om een taal te leren. En bij ons krijg je zelfs 96% korting voor levenslange toegang.

Maar let op: deze aanbieding is nog maar een paar dagen geldig. Wees er dus snel bij!

Bekijk direct de aanbieding van Mondly

Vreemde taal leren met iPhone-app Mondly

Mondly is onze favoriete app op de iPhone (en iPad en Mac) voor het leren van een vreemde taal. Je kiest een van in totaal 41 talen en krijgt een groot aantal cursussen voorgeschoteld. Hierbij is het helemaal aan jou op welk niveau je wilt beginnen. Weet je nog helemaal niks, dan begin je gewoon met de basis. Maar ben je al wat verder gevorderd, dan kies je direct lessen die je interessant vindt en die geschikt zijn voor jouw kennsniveau.


kooptip

Het leukste ten opzichte van andere apps is dat je alle talen ook vanuit het Nederlands kunt leren. Dat is toch meteen wat gemakkelijker dan wanneer je dubbel moet vertalen vanuit de vreemde taal naar het Engels en vervolgens naar het Nederlands.

Je kunt Mondly – net als veel andere apps – met een maandelijks of jaarlijks abonnement gebruiken, maar wij hebben een veel leukere deal voor jullie kunnen regelen. Met de speciale iCreate-lentedeal leer je de rest van je leven vreemde talen (inclusief alle nieuwe cursussen), en dat voor maar 90 euro! Normaliter verkoopt Mondly toegang tot alle talen voor 2000 (!) euro. Dat is dus een korting van maar liefst 96 procent.

Lees ook: Een vreemde taal leren met je iPhone en Mac

Welke talen kun je allemaal leren?

Mondly is een platform voor het leren van talen. Er zijn 41 talen beschikbaar, waaronder: Afrikaans, Arabisch, Bulgaars, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens en Vietnamees. Behoorlijk wat om uit te kiezen.

Zo werkt Mondly

Je leert met Mondly op de iPhone, iPad en op de Mac (vanaf macOS 11.0 en Apple M1- of M2-chip). Waar en wanneer je wilt. Met uitspraakcontrole en in levensechte gesprekken met een intelligente bot. Meteen vanaf het begin leer je situationeel, bijvoorbeeld om te kunnen communiceren in een restaurant of bij de dokter.

Je vertaalt zinnen in beide richtingen. Voor elke categorie is er een gesprekssimulatie voor je uitspraak, een woordenschattrainer en een toets. Wil je grammatica oefenen, dan kan dat ook. Hoe meer lessen je voltooit, hoe hoger je leerniveau stijgt.

Aanvullende apps

Heb je een abonnement op Mondly, dan mag je naast de standaard Mondly-app ook Mondly AR gebruiken. Deze app maakt gebruik van Apple’s AR-techniek om een virtuele juffrouw in je woonkamer te verwelkomen. Zij leert je vervolgens nieuwe woorden, grammatica en meer. Het is bijna alsof je weer op school zit.

Of een taal leren in augmented reality nou echt effectiever is dan de standaardlessen? Daar hebben we onze twijfels over. Maar feit is wel dat Mondly AR heel mooi gemaakt is en sowieso een extra motivatieboost geeft om een les te volgen. En het is wederom een leuke extra ten opzichte van de andere bekende apps om een taal te leren.

Mondly lentedeal

We vatten het nog even samen. Voor een eenmalige betaling krijg je levenslang toegang tot alle Mondly-cursussen voor alle 41 talen. Deze aanbieding van 99,99 euro is echter nog maar een paar dagen beschikbaar, daarna gaat de prijs omhoog. Normaal betaal je 1.999,99 euro om Mondly levenslang te gebruiken. Met deze huidige aanbieding bespaar je dus ongeveer 96 procent. Wees er dus snel bij!

Bekijk de aanbieding van Mondly