Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Viaplay heeft nieuwe actie: jaarabonnement voor 99 euro

Auteur: Koen van Ekeren
1 reacties
Viaplay actie jaarabonnement


Lees verder na de advertentie

Viaplay heeft deze maand een tijdelijke actie. De streamingdienst voor onder meer Formule 1 en Premier League-voetbal biedt een voordelig jaarabonnement aan. Zo kijk je voor 99 euro een jaar lang naar alle content van Viaplay en ben je 41 procent goedkoper uit.

Viaplay actie: €99 voor jaarabonnement

Een jaarabonnement op Viaplay kost doorgaans 167,88 euro (13,99 per maand), maar met de tijdelijke actie ben je goedkoper uit. De aanbieding vind je via de onderstaande link.

Viaplay is vooral interessant voor sportliefhebbers. De streamingdienst bezit onder meer de rechten voor Formule 1, Premier League, Bundesliga en darts. Daarnaast is er ook cricket, golf, hockey, handbal, snooker, pool en de MMA te zien.

Films en series zijn er ook. De streamingdienst is de grootste Scandidavische productent van dramaseries. Daarnaast koopt de streamingdienst bekende films en series in bij grote Hollywood-studio’s, zoals Sony en MGM.

Ook voor huidige abonnees

De Viaplay aanbieding is gericht op nieuwe klanten, maar kan ook interessant zijn voor huidige Viaplay-abonnees. Heb je een maandelijks opzegbaar abonnement, dan kun je ervoor kiezen om je huidige abonnement op te zeggen en voor de tijdelijke actie te gaan. Op jaarbasis ben je dan goedkoper uit.

De actie is in juni geldig. In juli kost het jaarabonnement waarschijnlijk weer 13,99 euro per maand. Dit is 167,88 euro in een jaar. Wil je Viaplay maar tijdelijk, dan is er een maandabonnement van 15,99 euro. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Bekijk ook ons artikel met de 7 beste streamingdiensten in 2023.