Terug naar Viaplay aanbieding: zo bekijk je Formule 1 met 13% korting
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Viaplay aanbieding: zo bekijk je Formule 1 met 13% korting

Door Koen van Ekeren13 maart 2023 11:492 min. leestijd4

Het Formule 1-seizoen is gestart! Het liefst bekijk je de races natuurlijk met een maximale korting. Standaard betaal je 16 euro per maand, maar er is een Viaplay aanbieding waarbij je maandelijks minder betaalt.

Viaplay aanbieding

Viaplay aanbieding

Ook dit jaar zendt Viaplay weer alle Formule 1-races uit. Dit jaar staan een recordaantal van 23 Grand Prix op de kalender. Wil je ze allemaal zien, dan kun je overwegen een jaarabonnement te nemen. Per maand ben je dan goedkoper uit. Via de onderstaande link van Viaplay krijg je korting:

Het jaarabonnement geldt voor twaalf opeenvolgende maanden. Daarna wordt het abonnement (als je niet opzegt) omgezet in een maandabonnement, tegen de reguliere prijs. Tot 28 februari was er ook een Viaplay aanbieding waarbij je 34 procent korting ontving, maar die actie loopt niet meer.

Viaplay abonnement: jaarlijks of maandelijks?

Je kunt ook kiezen voor een maandabonnement van 15,99 euro, dit Viaplay abonnement is maandelijks opzegbaar. Weet je toch al dat je alleen Formule 1 wilt kijken op Viaplay, en geen andere sporten? Dan kun je overwegen om voor het maandelijkse abonnement te gaan. Voor de 9 maanden (zo lang duurt het F1-seizoen) ben je 143,91 euro kwijt. Het jaarabonnement kost uiteindelijk 167,88 euro.

Het bekijken van F1 kan met de Viaplay-app op je iPhone en iPad. Ondersteuning van AirPlay is aanwezig, waarmee je de beelden streamt naar je televisie. Hiervoor heb je een Apple TV of smart-tv met de TV-app van Apple nodig.

Lees ook: F1 kijken op je Apple TV: zo doe je het

Viaplay een jaar gratis bij T-Mobile

Overigens heeft ook T-Mobile nu een leuke Viaplay-deal. Sluit je bij de provider een abonnement voor internet en tv af, dan krijg je Viaplay in het eerste jaar gratis.

Formule 1 in Agenda-app

Het seizoen bestaat dit jaar uit liefst 23 Grand Prix. Wil je alle races in de Agenda-app van je iPhone, iPad en Mac? In een tip lees je over hoe je de Formule 1 kalender 2023 toevoegt aan je agenda.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Karin
Lezer
Karin

Ik heb vanmorgen 0,01 cent betaald voor viaplay 1jaar abonnement met 34% korting, wel afgeschreven maar verder geen bewijs van aanmelding?
Hoe weet ik nu of ik viaplay kan kijken.

Corrie Aellerinck
Lezer
Corrie Aellerinck

Ik heb ook -01 cent betaald en ook nog niks gehoord

Ferry
Lezer
Ferry

Dat wordt binnen 2 dagen weer teruggestort. En vervolgens duurt het 4-5 dagen voordat het 1e maandbedrag wordt geïncasseerd. Je kan wel meteen gebruik maken van je account na betaling van die 1 cent.

Otto Protten
Lezer
Otto Protten

Mijn abonnement (13 maanden aanbieding) is een maand voor het einde (en dus vlak voor het 1e raceweekend!) door Viaplay beëindigd. En ik ben kennelijk niet de enige: de bekende klachtensites lopen vol.
Blij dat ik F1TV Pro had (nu een week gratis op proef).