Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Viaplay aanbieding: zo bekijk je Formule 1 met korting

Auteur: Koen van Ekeren
7 reacties
Formule 1 kalender Max Verstappen

Het Formule 1-seizoen is in volle gang! Het liefst bekijk je alle races van 2024 natuurlijk met een maximale korting. Standaard betaal je 17,99 euro per maand, maar er zijn manieren om Viaplay voordeliger te krijgen.

Viaplay met jaarabonnement

Het was lang voordeliger om een jaarabonnement op Viaplay te nemen, maar dat was na 11 maart niet meer mogelijk. Even kwam het Viaplay jaarabonnement terug, van 30 april tot en met 21 mei 2024, waardoor je slechts € 13,79 per maand betaalde. Helaas is dit nu niet meer mogelijk.

Ook is het maandabonnement nu duurder, want op 22 mei heeft Viaplay de prijs verhoogd van € 15,99 naar € 17,99 per maand. Het loont dus om naar goedkopere opties te kijken – en die hebben we hieronder voor je verzameld.

Viaplay soms goedkoper via provider

Je kunt Viaplay ook activeren via verschillende providers. Door Viaplay op deze manier te activeren, profiteer je soms van speciale aanbiedingen en kortingen. Bij KPN ontvang je bijvoorbeeld € 5 entertainmentkorting en bij Odido krijg je 50% korting in de eerste maand. Dit zijn de acties:

ProviderKorting/Aanbieding
Viaplay bij KPN€5 entertainmentkorting op Viaplay
Viaplay bij ZiggoMomenteel geen actie voor Viaplay
Viaplay bij Odido50% korting op Viaplay in de eerste maand. Extra voordelig in combinatie met ESPN compleet.
Viaplay bij CaywayEerste drie maanden €1 korting per maand op Viaplay

Viaplay aanbieding bij KPN

Wanneer je klant bent bij KPN en je internet, mobiel en televisie combineert, krijg je elke maand € 5 entertainment korting. Zo kost Viaplay niet € 17,99, maar € 12,99 per maand. Daarnaast ontvang je € 7,50 korting op je mobiele abonnement, dus het meer voordelen om de diensten te combineren.

Viaplay deal bij Odido

Bij Odido krijg je 50% korting op de eerste maand dat je een Viaplay-abonnement neemt. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je kunt na die eerste maand opzeggen. Zo blijft het bij een eenmalige uitgave van ongeveer € 9. Een Viaplay-abonnement via Odido is extra interessant als je ook een abonnement hebt op ESPN Compleet voor Eredivisie-voetbal. Je krijgt de diensten dan samen voor € 21,50 per maand, waarmee je maandelijks € 6,49 bespaart.

Viaplay aanbieding bij Ziggo

Bij Ziggo loopt op dit moment geen actie om Viaplay met korting te krijgen. Activeer je Viaplay bij Ziggo, dan betaal je het standaardbedrag van € 17,99 per maand.

Viaplay bij Caiway

Een minder bekende aanbieder van televisie en internet is Caiway. Ook daar kun je Viaplay afsluiten en het is er in de eerste drie maanden een euro goedkoper dan het reguliere tarief. Daarmee bespaar je € 3, dus erg veel is het niet.

Ook toegang tot F1 TV Pro

Mooi is dat je met een Viaplay-abonnement vanaf dit Formule 1-seizoen ook toegang krijgt tot F1 TV Pro. Hiermee kun je onder meer de on board-camera’s bekijken, of de livetijden zien.

Het bekijken van F1 kan met de Viaplay-app op je iPhone en iPad. Ondersteuning van AirPlay is aanwezig, waarmee je de beelden streamt naar je televisie. Hiervoor heb je een Apple TV of smart-tv met de TV-app van Apple nodig.

Zo maak je een F1 TV Pro-account aan met een Viaplay-abonnement:

  1. Maak via deze pagina van F1 TV Pro een account aan. Heb je al een account, log dan in.
  2. Klik op ‘Synchroniseer Mijn Account’.
  3. Je wordt nu doorgestuurd naar Viaplay. Log daar in en je hebt toegang tot de content van F1 TV Pro.