Terug naar Viaplay aanbieding: zo bekijk je Formule 1 met 38% korting
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Viaplay aanbieding: zo bekijk je Formule 1 met 38% korting

Door Koen van Ekeren14 augustus 2023 13:312 min. leestijd1

Het Formule 1-seizoen is in volle gang! Het liefst bekijk je de races natuurlijk met een maximale korting. Standaard betaal je 16 euro per maand, maar er is een tijdelijke Viaplay aanbieding waarbij je maandelijks een tientje betaalt.

Viaplay aanbieding

Viaplay aanbieding

Ook dit jaar zendt Viaplay weer alle Formule 1-races uit. In 2023 staan een recordaantal van 23 Grand Prix op de kalender. Wil je een abonnement op Viaplay, dan kan dat dankzij een nieuwe aanbieding nu extra voordelig. Via de onderstaande link van Viaplay krijg je korting:

Standaard betaal je voor Viaplay 15,99 per maand; dit betekent dat je met de aanbieding zo’n 38 procent goedkoper uit bent. Daarmee is dit momenteel het voordeligste Viaplay-abonnement.

Jaarabonnement

Je kunt ook overwegen om een jaarabonnement te nemen. Dit kost 13,99 euro per maand. Over een heel jaar gezien ben je dan goedkoper uit. Via de onderstaande link van Viaplay krijg je korting:

Het jaarabonnement geldt voor twaalf opeenvolgende maanden. Daarna wordt het abonnement (als je niet opzegt) omgezet in een maandabonnement, tegen de reguliere prijs. Naast Formule 1 heb je met Viaplay ook toegang tot andere sporten, zoals voetbal (Premier League en Bundesliga), darts en meer.

Viaplay abonnement: jaarlijks of maandelijks?

Je kunt ook kiezen voor een maandabonnement van 15,99 euro, dit Viaplay abonnement is maandelijks opzegbaar. Weet je toch al dat je alleen Formule 1 wilt kijken op Viaplay, en geen andere sporten? Dan kun je overwegen om voor het maandelijkse abonnement te gaan. Voor de 9 maanden (zo lang duurt het F1-seizoen) ben je 143,91 euro kwijt. Het jaarabonnement kost uiteindelijk 167,88 euro.

Het bekijken van F1 kan met de Viaplay-app op je iPhone en iPad. Ondersteuning van AirPlay is aanwezig, waarmee je de beelden streamt naar je televisie. Hiervoor heb je een Apple TV of smart-tv met de TV-app van Apple nodig.

Lees ook: F1 kijken op je Apple TV: zo doe je het

Formule 1 in Agenda-app

Het seizoen bestaat dit jaar uit liefst 23 Grand Prix. Wil je alle races in de Agenda-app van je iPhone, iPad en Mac? In een tip lees je over hoe je de Formule 1 kalender 2023 toevoegt aan je agenda.

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Theo
Lezer
Theo

Het afsluiten van een jaarabonnement vind ik niet verstandig bij een bedrijf dat zeer recentelijk slechte jaarcijfers heeft gepresenteerd en zich in andere landen gaat terugtrekken.