Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Viaplay jaarabonnement afgeschaft: dit zijn nu je opties

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Viaplay jaarabonnement afgeschaft

Het Viaplay-jaarabonnement is afgeschaft. Daardoor betaal je vanaf nu 20% meer voor de F1-streamingdienst – maar er zijn nog wat goedkopere opties! Hier vind je ze.

Lees verder na de advertentie

Viaplay jaarabonnement afgeschaft

Het was even een verrassing eerder dit jaar: na een korte afwezigheid keerde het jaarabonnement van Viaplay weer terug. Voor € 12,79 per maand (in totaal € 153,48 per jaar) kreeg je daarmee toegang tot Viaplay, inclusief Formule 1, Bundesliga- en Premier League-voetbal, darts, pool, en allerlei films en series. Ook zat F1 TV Pro, de handige streamingdienst voor F1, voor het eerst inbegrepen in het abonnement.

Toch was deze actie van korte duur. Sinds vandaag kun je geen jaarabonnement meer bij Viaplay afsluiten. Daardoor is er voor nieuwe abonnees alleen nog het duurdere maandabonnement. Hiervoor betaal je € 15,99 per maand (en binnenkort zelfs € 17,99 per maand). Hier vind je het abonnement:

kooptip

Goedkopere opties

Ben je niet bereid om € 15,99 te betalen om F1 te kijken? Dan is er nog F1 TV Pro, wat je voor € 11,90 per maand kunt afsluiten. Je bent daarmee op jaarbasis dus € 49 goedkoper uit. Ook kun je met een trucje via de App Store slechts € 94,99 betalen voor een heel jaar F1 TV Pro. Hoe dat zit, lees je in ons artikel: F1 TV Pro vanaf nu bijna € 50 duurder: zo betaal je de oude prijs.

Is ook die prijs je nog te gretig? Dan zijn er nog wat omslachtigere manieren om F1 te kijken waarmee je veel geld kunt besparen, of zelfs niks betaalt. Ook die hebben we voor je verzameld in een artikel: Formule 1 gratis kijken in 2024: dit zijn de manieren.