Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Laatste kans: zo krijg je een jaar lang 23% korting op Viaplay

Auteur: Ward Edema
1 reacties
Viaplay kosten

Wil je op je Viaplay kosten besparen? Dat kan: je kunt nu een jaar lang maar liefst 23% korting op Viaplay krijgen – mits je er snel bij bent! Zo pak je de deal.

Lees verder na de advertentie

Actie verlopen

Deze actie is inmiddels verlopen. Je betaalt nu € 17,99 voor een maandabonnement op Viaplay – het jaarabonnement is niet meer beschikbaar.

Bespaar op je Viaplay kosten: 23% korting

Viaplay is dé manier om naar Formule 1 en internationaal voetbal te kijken, maar de streamingdienst is de laatste tijd behoorlijk aan de prijs. Eerder dit jaar schafte Viaplay het jaarabonnement af, en vanaf 22 mei gaat de prijs van het overgebleven maandabonnement omhoog van € 15,99 naar € 17,99 per maand.

kooptip

Daardoor ben je vanaf 22 mei dus maar liefst € 215,88 kwijt voor een jaar Viaplay – en dat doet pijn in de portemonnee. Gelukkig kun je tot en met 21 mei een jaarabonnement bij Viaplay afsluiten voor € 13,79 per maand, en in totaal € 165,48 voor een jaar. Daarmee bespaar je maar liefst 23% ten opzichte van de nieuwe prijs voor een maandabonnement!

Viaplay jaarabonnement afsluiten

Het Viaplay-jaarabonnement is vanaf nu af te sluiten, en is tot en met 21 mei beschikbaar. Dat betekent dat je drie weken hebt om de lagere prijs vast te zetten voor het komende jaar.

Met Viaplay krijg je toegang tot alle sessies van het Formule 1-seizoen, F1 TV Pro, Premier League- en Bundesliga-voetbal, en heel veel films en series. Ook darts, DTM, pool, snooker en meer zijn via Viaplay te volgen. En voor wie alléén F1 wil: je kunt ook los F1 TV Pro afsluiten voor € 11,90 per maand.