Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

F1 TV Pro vanaf nu bijna € 50 duurder: zo betaal je de oude prijs

Auteur: Ward Edema
51 reacties
F1 TV Pro duurder

F1 TV Pro is gisteren flink duurder geworden, maar er is voorlopig een trucje om de oude prijs te betalen. Zo werkt het.

Lees verder na de advertentie

F1 TV Pro duurder

F1 TV Pro is dé manier om naar de Formule 1 te kijken – althans, dat was zo. Hoewel je vorig jaar nog € 64,99 per jaar betaalde voor de dienst, steeg de prijs eerder dit jaar al naar € 94,99. En gisteren ging er nog een schepje bovenop: per direct is namelijk het jaarabonnement afgeschaft, en kun je alleen nog per maand betalen. Het gevolg: een jaarprijs van € 142,80!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Door de nieuwe prijs ben je bijna evenveel kwijt als voor Viaplay (€ 153,48 per jaar). Betaal je die paar euro extra, dan krijg je naast een inbegrepen F1 TV Pro-abonnement allerlei extra’s. Denk aan Brits en Duits voetbal, darts, pool en snooker, en een groot aanbod series en films. Oftewel: je kunt nu beter voor een Viaplay-abonnement gaan – tenzij je gebruikmaakt van het onderstaande trucje!

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Zo betaal je de oude prijs

Er is gelukkig nog een manier om niet € 142,80, maar € 94,99 te betalen voor je F1 TV Pro-abonnement. Je hebt hiervoor een iPhone of iPad nodig met de F1 TV Pro-app, een account bij de dienst, en een Apple-account met daarop een actieve betaalmethode. Zo werkt het:

  1. Open de F1 TV Pro-app.
  2. Sluit via je Apple-account een abonnement af voor F1 TV Access voor € 3,99.
    Je kunt deze stap overslaan als je ooit eerder via je Apple-account een F1 TV-abonnement hebt afgesloten.
  3. Open nadat je abonnement is bevestigd de Instellingen-app.
  4. Navigeer in Instellingen naar ‘[Je naam]>Abonnementen>F1 TV>Bekijk alle abonnementen’.
  5. Selecteer hier ‘F1 TV Pro annual’ (dus niet ‘FT’ of ‘Intro’) voor € 94,99 en bevestig de aankoop.

In sommige gevallen moet je achteraf nog in de F1 TV Pro-app je aankoop bevestigen voordat alles goed werkt. Dit doe je door de app te openen, het menu aan de linkerzijde van het scherm te openen, en dan op je naam te tikken. Kies dan op ‘Aankoop herstellen’.

Let op: deze methode zal waarschijnlijk ergens in de komende dagen geblokkeerd worden. Vanaf dan zul je geen nieuw jaarabonnement meer kunnen afsluiten. Je kunt van tevoren controleren of de methode nog werkt door bij de App Store-pagina van F1 TV Pro te kijken naar de in-app aankopen. Staat de prijs van € 94,99 daar nog tussen? Dan kun je nog een jaarabonnement afsluiten!