Terug naar Formule 1 in Monaco is gratis te zien op Viaplay! Dit is hoe
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Formule 1 in Monaco is gratis te zien op Viaplay! Dit is hoe

Door Koen van Ekeren25 mei 2023 11:252 min. leestijd0

Viaplay heeft een speciale actie, waardoor je alle content van de streamingdienst 10 dagen gratis kunt bekijken. Zo zie je kosteloos onder meer de F1 Grand Prix van Monaco en Spanje. Hieronder lees je hoe je Viaplay gratis krijgt.

Viaplay gratis

Viaplay gratis

De aanbieding van Viaplay is gelding tot en met 31 mei 2023. De actie is een beetje verstopt, want hij is alleen toegankelijk via een speciale link. Op de homepagina communiceert Viaplay immers niet over de actie. Neem je via de onderstaande link een abonnement, dan kun je gratis kijken naar de Formule 1 Grand Prix van Monaco en Spanje.

De Viaplay aanbieding komt op een goed moment, want er is komend weekend volop leuke sport bij de betaalzender. De GP van Monaco dus, maar ook de ontknoping van de voetbalcompetities Bundesliga en Premier League en meer.

Met het abonnement zijn er meerdere manieren om de content van Viaplay te bekijken. Dat kan bijvoorbeeld met een app op de smart tv, die bij vrijwel alle recente televisies aanwezig is. Er is ook een Viaplay-app voor iOS en Android, met een mogelijkheid om het beeld te streamen. Kijken via een browser zoals Google Chrome kan ook.

Maandelijks abonnement

Zeg je het abonnement binnen de gratis periode van 10 dagen op, dan blijft de dienst ook gratis. Wil je Viaplay houden, dan wordt het na de 10 dagen automatisch omgezet in een maandelijks abonnement van 15,99 euro per maand. Dit is maandelijks opzegbaar.

Lees ook: Zeg dag tegen Netflix: dit zijn de 7 beste streamingdiensten in 2023

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar