Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Formule 1 in Monaco is gratis te zien op Viaplay! Dit is hoe

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Viaplay gratis


Lees verder na de advertentie

Viaplay heeft een speciale actie, waardoor je alle content van de streamingdienst 10 dagen gratis kunt bekijken. Zo zie je kosteloos onder meer de F1 Grand Prix van Monaco en Spanje. Hieronder lees je hoe je Viaplay gratis krijgt.

Viaplay gratis

De aanbieding van Viaplay is gelding tot en met 31 mei 2023. De actie is een beetje verstopt, want hij is alleen toegankelijk via een speciale link. Op de homepagina communiceert Viaplay immers niet over de actie. Neem je via de onderstaande link een abonnement, dan kun je gratis kijken naar de Formule 1 Grand Prix van Monaco en Spanje.

De Viaplay aanbieding komt op een goed moment, want er is komend weekend volop leuke sport bij de betaalzender. De GP van Monaco dus, maar ook de ontknoping van de voetbalcompetities Bundesliga en Premier League en meer.

Met het abonnement zijn er meerdere manieren om de content van Viaplay te bekijken. Dat kan bijvoorbeeld met een app op de smart tv, die bij vrijwel alle recente televisies aanwezig is. Er is ook een Viaplay-app voor iOS en Android, met een mogelijkheid om het beeld te streamen. Kijken via een browser zoals Google Chrome kan ook.

Maandelijks abonnement


kooptip

Zeg je het abonnement binnen de gratis periode van 10 dagen op, dan blijft de dienst ook gratis. Wil je Viaplay houden, dan wordt het na de 10 dagen automatisch omgezet in een maandelijks abonnement van 15,99 euro per maand. Dit is maandelijks opzegbaar.

Lees ook: Zeg dag tegen Netflix: dit zijn de 7 beste streamingdiensten in 2023