Terug naar Nog geen date op Valentijnsdag? Deze apps helpen je de liefde te vinden
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nog geen date op Valentijnsdag? Deze apps helpen je de liefde te vinden

Door Koen van Ekeren14 februari 2018 11:472 min. leestijd0

Terwijl allerlei verliefde tortelduifjes romantische plannen maken voor Valentijnsdag en begroet worden met rode harten, roze bloemen en zoete woordjes, is de vrijgezel vooral bezig met het overleven van deze eenzame en confronterende dag. Toch is er nog hoop voor de vrijgezel, want er zijn behoorlijk wat goede dating-apps.

Valentijn Single

Ben je met Valentijn single? Probeer deze apps uit!

Dankzij de technologie is het tegenwoordig niet meer zo moeilijk om een date te scoren. Download de onderstaande apps, upload je voordeligste foto’s en wie weet dineer je vanavond nog aan kaarslicht met een leuke date!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

1. Tinder

tinder

Dé dating-app in Nederland is natuurlijk Tinder. Doordat de meeste vrijgezellen deze app op hun telefoon hebben staan (naar verluidt ruim een miljoen (!), is de kans op succes hier waarschijnlijk het grootst. Handig is dat je alleen maar chat met mensen die jou ook leuk vinden, dus je loopt niet tegen een blauwtje aan.

2. Happn

happn

De app Happn lijkt op Tinder, maar zit iets anders in elkaar. Terwijl je bij Tinder vooral zoekt naar mensen uit de buurt, kijkt Happn naar de mensen die in het echte leven jouw pad hebben doorkruist. Die verschijnen in de app op je profiel en je kunt zien waar je elkaar bent tegengekomen.

3. Lexa

lexa

Ben je de dertig gepasseerd? Dan is Lexa een dating-app waar de liefde voor jou op de loer ligt. In tegenstelling tot de eerder genoemde apps zijn de profielen een stuk uitgebreider, waardoor je meteen een goed beeld hebt van je potentiële date. Het kost je wel €24,99 om toegang te krijgen tot alle functionaliteiten.

4. Badoo

badoo

Badoo is een sociaal netwerk, maar wordt veel gebruikt als dating-app. Het leuke van Badoo is dat je een foto kunt uploaden van iemand die je aantrekkelijk vindt. Heb je bijvoorbeeld een stiekeme crush op Doutzen? Upload een foto van haar en Badoo gaat op zoek naar lookalikes die íets haalbaarder voor je zijn.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

Praat mee!

avatar