Terug naar Zo bizar eenvoudig kun je een Tinder-account hacken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo bizar eenvoudig kun je een Tinder-account hacken

Door Sven Lamers11 maart 2019 16:153 min. leestijd3

Het Tinder-account van een vriend hacken en overnemen? Dat is veel gemakkelijker dan je zou denken. Een jaar geleden liet het Indiase beveiligingsbedrijf Appsecure al zien hoe eenvoudig het was om een willekeurig Tinder-account met een telefoonnummer te hacken. Daarna had de dating-app volgens eigen zeggen zijn beveiliging aangescherpt, maar blijkbaar was dat nog niet genoeg. Het lukte ons namelijk om binnen enkele seconden het Tinder-account van een collega over te nemen. Zo werkt dat.

iCreate 151
iCreate 151
iOS 17: aan de slag met alle nieuwe functies

Tinder hacken via telefoonnummer

Als je je wilt aanmelden bij Tinder, heb je twee opties. Je registreert je via Facebook of met je telefoonnummer. Onze ‘hack’ maakt gebruik van het aanmelden met een telefoonnummer – dezelfde methode dus als bij het beveiligingsbedrijf een jaar geleden. Enige voorwaarde van onze manier is dat je eventjes toegang moet hebben tot de telefoon van de Tinder-gebruiker waarvan je het account wilt overnemen. Je installeert Tinder op je eigen telefoon, maar voert als telefoonnummer het nummer van degene in waarvan je het account wilt overnemen. Er wordt een bevestiging-sms’je gestuurd, dat je in de standaardinstelling van alle iPhones zelfs op het vergrendelde scherm kunt lezen. Zodra je de verificatiecode op je eigen telefoon invoert, heb je onbeperkte toegang tot het account.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Op het vergrendelde scherm kun je zelfs het sms’je verwijderen door te vegen en ‘Verwijder’ te kiezen. En omdat Tinder ook niet aan aanmeldbevestigingen doet, heeft de eigenaar van het account dus geen flauw idee dat je je hebt aangemeld.

Vervolgens kun je alle matches bekijken, oude berichten lezen, nieuwe berichtjes schrijven of willekeurig mensen naar links of rechts swipen.

Zo zou Tinder het kunnen oplossen

Voor Tinder zou het overigens heel gemakkelijk zijn om dit op te lossen. Het bedrijf zou een wachtwoord kunnen vereisen bij het aanmelden. Of maar een aangemeld apparaat toestaan, net als WhatsApp. Of tenminste een aanmeldbevestiging via de mail sturen, net als Twitter, Google, Netflix en dergelijke.

Wil je zelf beveiligen voor deze hack-methode? Stel dan een toegangscode in op je telefoon (en eventueel Touch ID of Face ID), en kies in ‘Instellingen>Berichtgeving>Berichten>Toon voorvertoning’ voor ‘Indien vergrendeld.’ Zo is de verificatiecode niet meer te lezen op een vergrendelde iPhone.

Tinder zonder je eigen nummer

Door deze eenvoudige aanmeldprocedure is het overigens ook bijzonder gemakkelijk om een Tinder-account zonder geldig telefoonnummer aan te maken. Je gaat naar een site met nep-nummers voor het ontvangen van sms’jes, bijvoorbeeld Receive SMS. Wanneer je een recent aangemaakt nummer gebruikt, is de kans groot dat je een nieuw Tinder-profiel kunt aanmaken. Maar wees alert: andere gebruikers kunnen je account dan natuurlijk net zo gemakkelijk weer van je afpakken.

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
James
Lezer
James

Dag iedereen! Als je de service van een professionele hacker nodig hebt om de mobiele telefoon van je partner op afstand te volgen, neem dan contact op met cyberhackanswers @ gmail com, hij was uitstekend om me te helpen de telefoon van mijn vrouw te hacken zonder fysiek contact. je kunt hem ook bereiken op WhatsApp op +1 626-578-5544, vertel hem dat James je heeft doorverwezen dat hij je korting zou geven.

piet
Lezer
piet

werkt niet allemaal onzin

Mia santana
Lezer
Mia santana

Vladimir.hacks op instagram hielp me de telefoon van mijn partner te hacken toen ik voelde dat hij me bedroog. Allemaal dankzij hem.