Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Nextory aanbieding: luister 60 dagen gratis

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Bookbeat aanbieding

Naar een goed boek luisteren tijdens een saaie autorit? Of terwijl je de was aan het strijken bent? Dan is Nextory wat je nodig hebt. En wij hebben momenteel een geweldige Nextory aanbieding voor jou: 60 dagen gratis Nextory!

Lees verder na de advertentie

Wat is Nextory?

Nextory is een digitale lees- en luisterboekendienst die toegang biedt tot een uitgebreide bibliotheek luisterboeken en e-books. Met een Nextory-abonnement kun je onbeperkt genieten van een enorme selectie boeken, waar en wanneer je maar wilt. Gewoon, via de app op je telefoon of tablet.

Er zijn 350 duizend verhalen om uit te kiezen! Er is voor ieder wat wils. Of je nou gewoon leest ter ontspanning of om iets nieuws te leren, je vindt ongetwijfeld iets van jouw gading. Ook voor kinderen zijn er leuke boeken te vinden.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Nextory aanbieding: zo werkt het

Wil je je 60 dagen gratis Nextory starten, dan maak je eerst een account aan op de Nextory-website via de onderstaande button.

Vervolgens download je de bijbehorende app op je telefoon of tablet en kun je lekker gaan luisteren.

Nextory kosten: wat betaal je normaal?

Met dit Nextory aanbod bespaar je behoorlijk. Dit zijn de reguliere Nextory prijzen:

  • Nextory Basic: € 9,99 p/m (maximaal 25 uur luisteren)
  • Nextory Unlimited: € 12,99 p/m (onbeperkt luisteren)

Toch weer opzeggen?

Nextory opzeggen kan op ieder moment. Dat doe je niet via de app, maar via de website, waar je dan inlogt op je account. Als je opzegt, kun je blijven luisteren tot het einde van de afgesloten proefperiode. Zo weet je zeker dat je nergens aan vast zit.

Nextory gratis e-books

Wil je boeken luisteren, of toch liever lezen? Het is aan jou. Nextory heeft namelijk luisterboeken en e-books. Sommige boeken zijn in beide varianten beschikbaar zodat je lezen en luisteren kunt afwisselen.