Terug naar ‘Hé Siri, komt er een Apple Event in maart?’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Hé Siri, komt er een Apple Event in maart?’

Door Annemiek Lourensen2 maart 2022 10:422 min. leestijd0

Afgelopen weken hebben Apple-lekkers overuren gemaakt: stuk voor stuk beweren ze dat de techgigant deze maand een reeks nieuwe producten aankondigt. Nu is zelfs Siri van de partij, met dank aan een hint die erop wijst dat er inderdaad een Apple Event plaatsvindt in maart.

Siri Apple Event maart

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!

Apple Event maart 2022: wat vindt Siri?

Siri, de stemassistent in je iPhone, geeft sinds gister een hint dat er binnenkort een Apple Event plaatsvindt. Wanneer ze staat ingesteld op het Engels, kun je haar in die taal iets vragen als ‘Wat wordt er aangekondigd tijdens het Apple Event’ of ‘Geef me een hint’. Doe je dit, dan antwoordt ze met het volgende: ‘You can’t hurry news. No, you’ll just have to wait.’ Oftewel: heb nog even geduld.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De hint komt op een perfect moment, want de verwachting was dat de uitnodigingen voor de keynote gister zouden worden verstuurd. Maar helaas: dit was uiteindelijk niet het geval. Siri wijst er nu dus op dat we onze hoop niet moeten opgeven.

Even terugdraaien

Misschien lees je dit en vind je het allemaal grote onzin. Maar dit is zeker niet de eerste keer dat Siri een hint geeft voor een lente-event. Denk bijvoorbeeld aan 2015: vroeg je haar toen om een hint, dan gaf ze verschillende, cryptische antwoorden. Een daarvan was de zin ‘You can’t hurry news’, en die maakt nu een comeback.

Verwachtingen?

Hoewel Siri geen specifieke maand noemt, verwachten wij dat de geruchten alsnog kloppen. Dit zou betekenen dat het lente-event volgende week al plaatsvindt, op dinsdag 8 maart. Wat Apple hier gaat onthullen? Dat is nog geheim, maar je krijgt alvast een voorproefje in onze verwachtingen voor het Apple Event.

Bron: 9to5Mac

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je in bij KPN en ontvang exclusieve updates

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar