Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Hé Siri, komt er een Apple Event in maart?’

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Siri Apple Event maart


Lees verder na de advertentie

Afgelopen weken hebben Apple-lekkers overuren gemaakt: stuk voor stuk beweren ze dat de techgigant deze maand een reeks nieuwe producten aankondigt. Nu is zelfs Siri van de partij, met dank aan een hint die erop wijst dat er inderdaad een Apple Event plaatsvindt in maart.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Apple Event maart 2022: wat vindt Siri?

Siri, de stemassistent in je iPhone, geeft sinds gister een hint dat er binnenkort een Apple Event plaatsvindt. Wanneer ze staat ingesteld op het Engels, kun je haar in die taal iets vragen als ‘Wat wordt er aangekondigd tijdens het Apple Event’ of ‘Geef me een hint’. Doe je dit, dan antwoordt ze met het volgende: ‘You can’t hurry news. No, you’ll just have to wait.’ Oftewel: heb nog even geduld.

De hint komt op een perfect moment, want de verwachting was dat de uitnodigingen voor de keynote gister zouden worden verstuurd. Maar helaas: dit was uiteindelijk niet het geval. Siri wijst er nu dus op dat we onze hoop niet moeten opgeven.

Even terugdraaien


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Misschien lees je dit en vind je het allemaal grote onzin. Maar dit is zeker niet de eerste keer dat Siri een hint geeft voor een lente-event. Denk bijvoorbeeld aan 2015: vroeg je haar toen om een hint, dan gaf ze verschillende, cryptische antwoorden. Een daarvan was de zin ‘You can’t hurry news’, en die maakt nu een comeback.

Verwachtingen?

Hoewel Siri geen specifieke maand noemt, verwachten wij dat de geruchten alsnog kloppen. Dit zou betekenen dat het lente-event volgende week al plaatsvindt, op dinsdag 8 maart. Wat Apple hier gaat onthullen? Dat is nog geheim, maar je krijgt alvast een voorproefje in onze verwachtingen voor het Apple Event.

Bron: 9to5Mac