Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Alternatieve app store van Setapp opent snel zijn deuren

Auteur: Sven Lamers
0 reacties

Sinds kort mogen wij in de EU alternatieve app stores op onze iPhone installeren. Na de AltStore komt er nu een nieuwe bij, want de Setapp Store wordt vandaag, 14 mei, gelanceerd. Deze alternatieve appwinkel heeft een ander concept dan Apple’s App Store, waardoor hij zomaar erg populair zou kunnen worden. Dit is waarom!

Lees verder na de advertentie

Setapp: een uniek aanbod

Setapp is reeds bekend van zijn abonnementsservice die toegang biedt tot een groot aantal apps voor slechts $9,99 per maand. Nu wordt dat concept dus uitgebreid naar de iPhone. Populaire apps zoals Ulysses, iStat Menus, Spark en meer, die al deel uitmaken van de bestaande service, worden nu rechtstreeks toegankelijk in de EU zonder de noodzaak om via de App Store te gaan.

Zorgvuldig uitgekozen app-selectie

Wat Setapp onderscheidt, is de belofte om een zorgvuldig geselecteerd assortiment apps aan te bieden die verschillende categorieën omvatten – van productiviteit en design tot lifestyle en hulpmiddelen.

kooptip

Voor een meerprijs van $12,49 per maand kunnen gebruikers overigens nu genieten van toegang tot zowel iOS- als Mac-versies van deze apps, een aanbod dat zeker de aandacht van veel gebruikers zal trekken. Met de lancering van de eigen Setapp Store wordt het gebruik van het Setapp-abonnement op iOS nog gestroomlijnder.

Een open app-ervaring

Alle apps op deze nieuwe marktplaats moeten een notarisatieproces ondergaan om te verzekeren dat ze vrij zijn van malware. Dit proces staat garant voor veiligheid zonder de inhoudelijke beperkingen die soms bij de App Store van toepassing zijn.

Ben je klaar om deze nieuwe manier van app-ontdekking te ervaren? Bezoek de aanbiedingspagina van Setapp en je kunt vandaag al onbeperkte toegang te krijgen tot een wereld van top-apps. De Setapp Store is daar – naar verwachting – straks onderdeel van.