Terug naar Eerste publieke beta iOS 14 is nú uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eerste publieke beta iOS 14 is nú uit

Door Sven Lamers10 juli 2020 08:022 min. leestijd0

Apple heeft de eerste publieke bèta van iOS 14 en iPadOS 14 uitgebracht. Iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwe besturingssystemen voor iPhone en iPad, kan hiermee de software alvast uitproberen. Je dient je hiervoor in te schrijven voor Apple’s Beta Software Program.

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

iOS 14 widgets

iOS 14 bèta voor iedereen

Ontwikkelaars konden al sinds eind juni aan de slag met de bèta-software. Begin deze week verscheen voor ontwikkelaars iOS 14 bèta 2. De eerste publieke bèta, die gisteravond verscheen, komt overeen met deze tweede ontwikkelaarsbèta. Ook de timing past precies bij Apple’s plannen: blijkbaar verloopt de ontwikkeling van iOS 14 en iPadOS gestaag.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe software? Dan kun je je nu inschrijven voor het Apple Beta Software Program. In onze workshop leggen we stap voor stap uit hoe je je kunt inschrijven voor de eerste iOS 14 en iPadOS 14 bèta. De workshop werd toen gemaakt voor iOS 13, maar het werkt nog steeds precies hetzelfde. Lees ook ons artikel over hoe zinvol het is om de bèta te installeren.

Wat is een bèta?

Een bèta is een vroege versie van software waaraan nog gesleuteld wordt. De software doet het al wel, maar is zeker nog niet stabiel genoeg om uitgebracht te worden. Er zitten mogelijk nog bugs en eigenaardigheden in. De bedoeling is dan dat testers de software uitproberen en er commentaar op geven. Apple gebruikt die feedback om de puntjes op de i te zetten. Er verschijnen tot september meerdere bèta-versies om iOS steeds verder te perfectioneren.

De nieuwe functies van iOS 14 en iPadOS14

Met iOS 14 brengt Apple dit najaar een groot aantal nieuwe functies naar je iPhone. Zo kun je straks widgets in verschillende formaten op je thuisscherm zetten, worden apps op een slimme manier geordend en kun je gebruikmaken van App Clips, waarbij je geen volledige app meer hoeft te downloaden.

Meer weten over iOS 14?
Bekijk dit dossier

iPadOS 14 heeft alle nieuwe functies van iOS 14, met daarbij nog wat extra nieuwigheden die optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van de iPad. Zo is het design van apps en de zoekfunctie aangepast op het grotere scherm en is er handschriftherkenning voor wanneer je werkt met een Apple Pencil.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 14
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar