Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Philips Hue Black Friday 2023: de beste deals uitgelicht

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Philips Hue Black Friday 2023

Als je wilt besparen op Philips Hue, dan is Black Friday 2023 daar hét moment voor. Er zijn namelijk flink wat slimme lampen en accessoires afgeprijsd: dit zijn de beste deals.

Lees verder na de advertentie

Philips Hue Black Friday 2023

Wie eenmaal een Philips Hue-lamp in huis haalt, wil daarna niks anders meer. Maar hoe leuk het ook is om je huis helemaal op te fleuren met lampen die je helemaal zelf in kunt stellen qua kleur en lichtsterkte, echt goedkoop is het niet.

Gelukkig zijn er nu wat mooie kortingen voor Philips Hue tijdens Black Friday 2023. Dit varieert van peertjes tot led-strips, en van tafellampen tot volledige starterkits. Wil je je collectie Hue-lampen uitbreiden, dan is dit dus hét moment om het te doen. Wij zetten ze beste deals voor je op een rij.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

1. Philips Hue Lightstrip Plus

Philips Hue Lightstrip Plus

Een (relatief) goedkope manier om je kamer wat extra sfeer te geven is door een Hue Lightstrip Plus achter je bureau of kast te plaatsen. Zo krijg je een mooie ‘glow’ erachter die de muur subtiel verlicht, in alle kleuren van de regenboog – en dan ook nog tegelijk. Met name bij moderne interieurs staat dit goed.

2. Philips Hue Bloom

Philips Hue Bloom

Als je niet met lichtstrips in de weer wilt, kun je met de Hue Bloom ook je muur mooi verlichten. Zet hem op je televisiemeubel, bureau of in de kast, en je vult in één keer mooi dat ene donkere hoekje op. En je hebt hem in het wit en zwart, zodat hij altijd bij je interieur past.

3. Philips Signe gradient tafellamp

Philips Hue Signe Gradient

Wil je iets luxers dan de Hue Bloom? De Signe gradient tafellamp is een supermoderne tafellamp die haast wegvalt omdat hij zo dun is. Door een combinatie van meerdere ledjes toont hij soepele kleurgradaties, net als de Lightstrip Plus hierboven, en zit je dus niet vast aan één specifieke lichtkleur.

4. Philips Hue Starterkit

Philips Hue starterpakket

Heb je nog helemaal geen Philips Hue-lampen in huis? Dan is de Hue Starterkit een goed startpunt. Je haalt hiermee drie E27-lampen in huis die je van wit tot warmwit in kunt stellen, een Philips Hue Bridge om de lampen op je netwerk aan te sluiten, en een dimmer om alle lampen te bedienen met één kastje.

Meer Black Friday 2023-acties

Wil je meer Black Friday 2023-acties bekijken? Werp een blik op onze andere overzichten: