Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Black Friday 2023 Mediamarkt: meerdere Apple-producten nu goedkoper dan ooit

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Black Friday 2023 Mediamarkt

Officieel valt Black Friday dit jaar op vrijdag 24 november, maar veel online winkels zijn al begonnen aan het prijzencircus. Zo ook bij Mediamarkt, waar verschillende Apple-producten dankzij Black Friday 2023 goedkoper zijn dan ooit.

Black Friday 2023 Mediamarkt

Zoek je naar een nieuwe iPhone, iPad, AirPods of MacBook? Kijk dan vooral even rond bij Mediamarkt. De kortingen die je daar vindt zijn zeker geen schijnaanbiedingen: de producten zijn er daadwerkelijk veel goedkoper op geworden.

Onder meer de iPhone 14, Apple Watch SE en iPad 2021 zijn dankzij de kortingen goedkoper dan ooit. Bekijk de beste Mediamarkt Black Friday 2023 deals hieronder.

iPhone-deals

iPhone 15 geel

Inmiddels is de iPhone 15-serie uit, maar de vorige generatie is ook nog steeds interessant. Bij Mediamarkt is er tijdens de Black Friday-week een goede deal voor de iPhone 14 (128 GB opslag), want met een prijs van onder de 800 euro was het toestel nog niet eerder zo voordelig.

Apple Watch-deals

Apple Watch SE 2022

De Apple Watch SE 2022 is de voordeligste smartwatch die Apple verkoopt. Ten opzichte van de duurdere Apple Watch-modellen mist hij wat geavanceerde functies, maar hij heeft alles wat je van een smartwatch wenst. Nu is de Apple Watch SE nog een stuk betaalbaarder geworden, want bij Mediamarkt kost hij met Black Friday 2023 nog maar 229 euro. Voor de grotere versie van 44 mm betaal je vijf tientjes meer.

iPad-deals

iPad 2021

Wil je een iPad, gewoon om af en toe te surfen, een mail te openen of een video te bekijken? Dan is de instap-iPad de tablet die je wilt. De versie uit 2021 is met Black Friday in prijs verlaagd en kost nu 329 euro.

AirPods-deals

AirPods 2 bedraad

De AirPods van Apple zijn zeer populair. Tijdens de Black Friday 2023-week van de Mediamarkt zijn de AirPods 2 ook goedkoper dan ooit. Het gaat om de versie uit 2019, met de nog klassieke langere steeltjes en een oplaadcase.

Meer Mediamarkt Black Friday deals

Naast Apple-producten zijn er nog veel meer leuke aanbiedingen te vinden bij Mediamarkt tijdens Black Friday 2023. Het gaat onder meer om slimme deurbellen, stofzuigers, koptelefoons en meer. Via de onderstaande knop vind je alle Black Friday Mediamarkt-deals.