Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws

Dit zijn de beste Sonos Black Friday 2023 deals (tot nu toe)

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Sonos Black Friday 2023

Wil je tijdens Black Friday 2023 een speaker van Sonos scoren? Dan kun je nu al je slag slaan: deze kortingen zijn er tot nu toe.

Lees verder na de advertentie

Sonos Black Friday 2023

Wie slimme speakers zegt, zegt ook Sonos. Met hun brede aanbod aan soundbars, speakers en subwoofers die allemaal aan elkaar gekoppeld kunnen worden, is het ecosysteem van Sonos behoorlijk aantrekkelijk. En als je eenmaal begint, wil je altijd een extra speaker: eentje voor je surround-set, eentje voor je slaapkamer, eentje voor onderweg …

Sonos AirPlay 2

Maar dat tikt natuurlijk wel behoorlijk aan. Althans, als je er de volle mep voor betaalt. Maar dankzij Black Friday zijn veel Sonos-speakers en -setjes nu afgeprijsd. Wij zetten de beste deals tot nu toe voor je op een rij.

kooptip

De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!
De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Sonos One SL

Sonos One SL

De Sonos One SL is een krachtige speaker met een compact formaat. Hierdoor plaats je hem gemakkelijk op een plank, in een kast, op je tafel of op je bureau zonder dat hij onnodig veel ruimte inneemt. Door ondersteuning voor AirPlay en Spotify Connect stuur je hem gemakkelijk aan met je Apple-apparaten – je mist alleen stembesturing. Je kunt de One SL inzetten als solo-speaker, stereopaar, of zelfs als achterspeakers voor je Sonos soundbar. En dat voor nog geen 150 euro!

Sonos Move

Sonos Move review

De Sonos Move is een forse smart speaker met een brede en diepe sound die je overal mee naartoe kunt nemen. Met een batterijduur van zo’n 11 uur en IP56 stof- en waterbestendigheid, is hij helemaal klaar voor de buitenwereld. Maar ook thuis kun je de speaker goed inzetten, met dezelfde ondersteuning voor wifi, AirPlay en Spotify Connect die je van andere Sonos-speakers gewend bent. Oftewel: de Move vervult gemakkelijk twee rollen.

Sonos Roam SL

Sonos Roam SL

Wil je liever een iets kleinere speaker om mee te nemen? Dan is de Sonos Roam SL iets voor jou. Deze speaker is lekker compact, met een dun profiel en een hoogte van 17 cm. Maar je levert verder niks in: hij ondersteunt bluetooth en wifi, hij is IP67 stof- en waterdicht, en klinkt als een klok door een heldere tweeter en krachtige midwoofer.

Sonos Ray met 2x Sonos One SL

Wil je van het platte geluid van je moderne tv af? Dan haal je met de Sonos Ray een compacte soundbar in huis die je geluid een forse upgrade geeft. Je sluit hem aan met optische audio, en je koppelt hem aan je afstandsbediening zodat je gemakkelijk het volume verandert.

Sonos Ray

Hij ondersteunt AirPlay en Spotify Connect, heeft een bedrade internetaansluiting (voor als je liever geen wifi gebruikt), en wordt in dit pakket geleverd met twee Sonos One SL-speakers die als achterspeakers dienen voor een indrukwekkend surroundgeluid. Lees meer in onze Sonos Ray review.

Sonos Ray met Sub Mini en 2x Sonos One SL

Sonos Surround Set

Voor als je een nog completer pakket wil: de Sonos Ray is er ook met Sub Mini én twee Sonos One SL-speakers. Zo krijg je indrukwekkende diepe tonen, bovenop alle voordelen die we hierboven al noemen. Dit is dus een perfect pakket voor wie helemaal in een film of serie wil zitten, maar ook van muziek wil genieten met dezelfde speakers – allemaal zonder de hoofdprijs te betalen.

Sonos Sub Mini

Sonos Sub MIni

Als je niet een heel pakket nodig hebt, maar gewoon wat extra power toe wilt voegen aan je soundbar, dan is de Sub Mini ook los verkrijgbaar met forse korting. De Sub Mini is dan wel relatief compact; hij laat je de trillingen van je film goed voelen. Of van je muziek, natuurlijk. En je verbindt hem gemakkelijk draadloos met je Sonos-soundbar.