Terug naar Nieuwe iPads 2022: dit weten we over de vernieuwde modellen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe iPads 2022: dit weten we over de vernieuwde modellen

Door Annemiek Lourensen6 december 2021 15:452 min. leestijd0

Volgens een nieuw gerucht is Apple van plan om in 2022 verschillende iPad-modellen te vernieuwen. Om welke iPads gaat het? En wat voor nieuwigheden mag je verwachten voor die nieuwe iPads?

iPadOS 15

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Nieuwe iPads 2022

Afgelopen weekend slingerde Apple-kenner Mark Gurman met zijn ‘Power On’-nieuwsbrief voor Bloomberg een aantal interessante geruchten de wereld in, onder meer over de iPad. De Apple tablets zullen volgens hem namelijk een kleine make-over ondergaan. En dat niet alleen, het gaat om maar liefst drie verschillende modellen: het instapmodel van de iPad, de iPad Air, én de iPad Pro. De iPad mini is de enige die je mist in dit rijtje, maar die heeft dan ook onlangs een zeer grote verandering ondergaan.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Gurman beweert onder andere dat Apple van plan is om nieuwe versies van het instapmodel van de iPad en de iPad Air uit te brengen. Wat de precieze vernieuwingen zijn, laat hij vooralsnog in het midden. De journalist wist wél al meer te vertellen over het ontwerp van de iPad Pro. Dit model zal volgens hem namelijk een compleet nieuw design krijgen. Hoe dit eruitziet, is nog onduidelijk. Maar Gurman benadrukte wel één opmerkelijke feature: draadloos opladen. De iPad Pro zou daarmee de eerste draadloos oplaadbare iPad worden, in navolging van de iPhone die sinds 2017 draadloos oplaadbaar is. Gurman zegt niets over eventuele MagSafe-ondersteunig van de nieuwe iPad Pro, waarbij je de iPad magnetisch vastklikt aan een draadloze oplader.

Alle 2022 iPad-geruchten op een rij

Het is geen verrassing dat Apple de iPads ook in 2022 gaat vernieuwd: dit is een jaarlijkse traditie geworden. Afgelopen jaar werd vooral veel gefluisterd over het instapmodel van de iPad. Hiervan werd verwacht dat die dunner zou worden met een groter scherm, in een behuizing vergelijkbaar met die van de iPad Air 3 uit 2019. Ook over de iPad Air werd flink gespeculeerd. Apple was voornemens om aan dit model een oled-scherm toe te voegen, al heeft het bedrijf deze plannen mogelijk toch in de ijskast gestopt. Of deze geruchten alsnog van toepassing zijn op de iPad 2022-modellen, is nog maar de vraag. Wij zijn in elk geval benieuwd!

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPad 2021
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar