Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Dit zijn de drie nieuwe iPad Pro-accessoires (en je kunt ze al bestellen)

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Smart Keyboard Folio


Lees verder na de advertentie

Naast de nieuwe 11-inch en 12,9-inch iPad Pro bracht Apple drie nieuwe iPad Pro accessoires uit. De belangrijkste is de Apple Pencil 2. Daarnaast zijn er nieuwe Smart Folio-hoesjes en is er een hoes doe ook fungeert als een toetsenbord: de Smart Keyboard Folio.

iPad Pro accessoires

Alle accessoires zijn bedoeld voor de nieuwste iPad Pro-modellen. Die iPad Pro is al te bestellen en dat geldt ook voor de accessoires.

Apple Pencil 2

De nieuwe Apple Pencil (2e generatie) kost 35 euro meer dan zijn voorganger: 135 euro. Wanneer je hem nu bestelt, heb je hem op z’n vroegst op 6 november in huis. De Pencil ziet er nog minimalistischer uit dan zijn voorganger en je kunt er op vegen en tikken, wat allerlei snelle acties mogelijk maakt.


kooptip

Daarnaast is er een nieuwe Smart Keyboard Folio voor de iPad Pro, die kost 199 euro. Deze hoes beschermt zowel de voorkant als de achterkant van je iPad Pro en heeft een toetsenbord. Boven het toetsenbord kun je je iPad in meerdere hoeken plaatsen, zodat de tablet bijna aanvoelt als een laptop. Als je de Smart Keyboard Folio bestelt, heb je hem over 7 à 10 dagen in huis.

Uiteraard zijn er ook ‘gewone’ hoesjes verkrijgbaar voor de nieuwste iPad Pro-modellen. Voor de 11-inch zijn er Smart Folio-hoesjes in de kleuren houtskoolgrijs, rozenkwarts en wit. Schrik niet van de prijs: ze kosten 89 euro. De Smart Folio voor de 12-inch iPad Pro kost 119 euro en is er alleen in het houtskoolgrijs en wit. Beide hoesjes worden binnen 1 werkdag bezorgd.