Terug naar Dit zijn de drie nieuwe iPad Pro-accessoires (en je kunt ze al bestellen)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit zijn de drie nieuwe iPad Pro-accessoires (en je kunt ze al bestellen)

Door Koen van Ekeren31 oktober 2018 12:012 min. leestijd0

Naast de nieuwe 11-inch en 12,9-inch iPad Pro bracht Apple drie nieuwe iPad Pro accessoires uit. De belangrijkste is de Apple Pencil 2. Daarnaast zijn er nieuwe Smart Folio-hoesjes en is er een hoes doe ook fungeert als een toetsenbord: de Smart Keyboard Folio.

iPad Pro accessoires

Alle accessoires zijn bedoeld voor de nieuwste iPad Pro-modellen. Die iPad Pro is al te bestellen en dat geldt ook voor de accessoires.

Apple Pencil 2

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

De nieuwe Apple Pencil (2e generatie) kost 35 euro meer dan zijn voorganger: 135 euro. Wanneer je hem nu bestelt, heb je hem op z’n vroegst op 6 november in huis. De Pencil ziet er nog minimalistischer uit dan zijn voorganger en je kunt er op vegen en tikken, wat allerlei snelle acties mogelijk maakt.

Meer weten over iPad Pro 2018?
Bekijk dit dossier

Smart Keyboard Folio

Daarnaast is er een nieuwe Smart Keyboard Folio voor de iPad Pro, die kost 199 euro. Deze hoes beschermt zowel de voorkant als de achterkant van je iPad Pro en heeft een toetsenbord. Boven het toetsenbord kun je je iPad in meerdere hoeken plaatsen, zodat de tablet bijna aanvoelt als een laptop. Als je de Smart Keyboard Folio bestelt, heb je hem over 7 à 10 dagen in huis.

Uiteraard zijn er ook ‘gewone’ hoesjes verkrijgbaar voor de nieuwste iPad Pro-modellen. Voor de 11-inch zijn er Smart Folio-hoesjes in de kleuren houtskoolgrijs, rozenkwarts en wit. Schrik niet van de prijs: ze kosten 89 euro. De Smart Folio voor de 12-inch iPad Pro kost 119 euro en is er alleen in het houtskoolgrijs en wit. Beide hoesjes worden binnen 1 werkdag bezorgd.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar