Terug naar ‘Nieuwe iPad Pro 2019 heeft drie camera’s’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe iPad Pro 2019 heeft drie camera’s’

Door Koen van Ekeren12 augustus 2019 15:162 min. leestijd0

Het is zo goed als zeker: de nieuwe iPhone 11 – die Apple de volgende maand presenteert – heeft niet twee, maar drie cameralenzen. Nu meldt het Japanse Macotakara dat de nieuwe iPad Pro 2019 straks ook verrijkt is met een drievoudige lens. De gewone iPad zou een dubbele camera krijgen.

Nieuwe iPad Pro 2019 drie camera's

Nieuwe iPad Pro 2019 drie camera’s

Het wisselend betrouwbare Macotakara baseert zich op een leverancier uit China. Zij stellen dat er bij accessoires-makers (zij maken bijvoorbeeld iPad cases) allerlei diagrammen rondslingeren waaruit dit zou blijken.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Het gerucht is opvallend, want doorgaans loopt de camera van de iPad een paar jaar achter op die van de iPhone. Al in september 2016 was de iPhone 7 Plus de eerste telefoon van Apple met een dubbele camera, maar tot op de dag van vandaag moeten alle iPad-modellen het nog doen met een enkele lens.

Bovendien stelt de bron dat het om de iPad Pro 2019 gaat en deze wordt vermoedelijk al in oktober tijdens een event gepresenteerd. Het is echter voor het eerst dat er geruchten gaan dat de iPad er een lens (of zelfs twee) bij krijgt. Dat Apple het tot zo kort voor de keynote geheim heeft kunnen houden is zeldzaam en onwaarschijnlijk.

Neem het gerucht dus gerust met een scheut zout. Verder meldt de bron overigens nog iets wat wél aannemelijk is: de ‘gewone’ iPad krijgt een groter scherm van 10,2 inch. Dit meldde het betrouwbare DigiTimes al eerder. Nu doet de iPad 2018 het nog met een display van 9,7 inch. Vermoedelijk heeft de 10,2-inch iPad dezelfde grootte als de huidige iPad, maar past er dankzij de smallere schermranden meer scherm op.

iPad 2019

Verder lijkt de iPad 2019 geen opvallende nieuwe functies te krijgen. Het is zo goed als zeker dat de iPad weer een thuisknop met Touch ID heeft. Ook lijkt het erop dat de koptelefoonaansluiting behouden blijft. Wel wordt de iPad iets sneller, dankzij de krachtigere processor.

Wil je een vrijwel randloze iPad met Face ID in plaats van Touch ID, dan ben je aangewezen op de iPad Pro (die een stuk duurder is). Geruchten over de opvolger van Apple’s duurste tablet zijn er verder nauwelijks geweest, maar er bestaat dus een kansje dat hij er een extra cameralens bij krijgt en zoals gebruikelijk komt er een snellere processor.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Bron: Macotakara.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar