Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Nieuwe iPad 2019 krijgt geen opvallende nieuwe functies’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPad 2018


Lees verder na de advertentie

Waarschijnlijk verschijnt er nog deze maand een nieuwe iPad 2019. Maar de zevende generatie iPad biedt vooral meer van hetzelfde en lijkt bijzonder veel op zijn voorganger, de iPad 2018.

iPad 2019: Touch ID en koptelefoonaansluiting

iPad 2018 reviews

Eerder werd nog aangenomen dat de nieuwe iPad een iets groter scherm krijgt dan zijn voorganger: 10,2 inch in plaats van 9,7 inch. De rand om het scherm heen zou dan iets smaller worden, zodat de iPad in totaliteit hetzelfde formaat blijft houden. Maar volgens de Japanse site Mac Otakara is het nog maar de vraag of dit klopt. De ene leverancier zegt dat het scherm inderdaad 10 inch is, de andere zegt dat alles bij het oude blijft.

Wat er ook gaat gebeuren met het scherm: het is zo goed als zeker dat de nieuwe iPad 2019 gewoon een thuisknop met Touch ID krijgt. Wil je een iPad met Face ID, dan ben je aangewezen op de iPad Pro 2018 (die stukken duurder is). Het lijkt er zelfs op dat de nieuwe iPad een gewone koptelefoonaansluiting blijft houden. De iPad 2019 wordt wel wat sneller, dankzij een iets krachtigere processor dan vorig jaar.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Apple-event eind maart

Het is nog steeds niet officieel bevestigd, maar het lijkt erop dat Apple eind deze maand een keynote geeft. De hoofdrol is dan weggelegd voor nieuwe diensten van Apple – mogelijk lanceert Apple een streamingdienst voor films en series en een nieuwsdienst. Het kan zijn dat de nieuwe iPad 2019 en ook de nieuwe iPad mini tijdens het event geïntroduceerd worden. Het is echter ook mogelijk dat de nieuwe producten vlak na de keynote gepresenteerd worden, middels een persbericht.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de keynote? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!