Terug naar ‘Nieuwe iPad 2019 krijgt geen opvallende nieuwe functies’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe iPad 2019 krijgt geen opvallende nieuwe functies’

Door Laura Grootaarts11 maart 2019 09:332 min. leestijd0

Waarschijnlijk verschijnt er nog deze maand een nieuwe iPad 2019. Maar de zevende generatie iPad biedt vooral meer van hetzelfde en lijkt bijzonder veel op zijn voorganger, de iPad 2018.

iPad 2019: Touch ID en koptelefoonaansluiting

iPad 2018 reviews

Eerder werd nog aangenomen dat de nieuwe iPad een iets groter scherm krijgt dan zijn voorganger: 10,2 inch in plaats van 9,7 inch. De rand om het scherm heen zou dan iets smaller worden, zodat de iPad in totaliteit hetzelfde formaat blijft houden. Maar volgens de Japanse site Mac Otakara is het nog maar de vraag of dit klopt. De ene leverancier zegt dat het scherm inderdaad 10 inch is, de andere zegt dat alles bij het oude blijft.

Wat er ook gaat gebeuren met het scherm: het is zo goed als zeker dat de nieuwe iPad 2019 gewoon een thuisknop met Touch ID krijgt. Wil je een iPad met Face ID, dan ben je aangewezen op de iPad Pro 2018 (die stukken duurder is). Het lijkt er zelfs op dat de nieuwe iPad een gewone koptelefoonaansluiting blijft houden. De iPad 2019 wordt wel wat sneller, dankzij een iets krachtigere processor dan vorig jaar.

Meer weten over iPad 2019?
Bekijk dit dossier

Apple-event eind maart

Het is nog steeds niet officieel bevestigd, maar het lijkt erop dat Apple eind deze maand een keynote geeft. De hoofdrol is dan weggelegd voor nieuwe diensten van Apple – mogelijk lanceert Apple een streamingdienst voor films en series en een nieuwsdienst. Het kan zijn dat de nieuwe iPad 2019 en ook de nieuwe iPad mini tijdens het event geïntroduceerd worden. Het is echter ook mogelijk dat de nieuwe producten vlak na de keynote gepresenteerd worden, middels een persbericht.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de keynote? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Het grote iPad & iPhone boek 2019
Het grote iPad & iPhone boek 2019
Editie iOS 12
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPad 2019
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar