Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Dit zijn de dodo, ninja en 100+ andere emoji’s die in 2020 naar je iPhone komen

Auteur: Laura Grootaarts
4 reacties
Nieuwe emoji 2020 iphone


Lees verder na de advertentie

Ieder jaar komen er weer nieuwe emoji bij en in 2020 is dat niet anders. Emojipedia heeft onthuld welke 117 emoji’s er later dit jaar naar je iPhone, iPad en Mac komen. Een sneakpreview zie je in de video onderaan in dit bericht.

Op het emoji-toetsenbord vind je vanaf dit najaar onder meer een heel stel nieuwe dieren waaronder een dodo, regenworm, ijsbeer en zwarte kat. Je boodschappenlijstje kun je in het vervolg aan vullen met een bosbes-, olijf-, en paprika-emoji. Ook nieuw: een kamerplant, naald en draad, een ninja, een piñata en een anatomisch menselijk hart. Ook opvallend: een transgender-vlag, een bruid met een snor en een genderneutrale Mx Kerst.

nieuwe emoji's 2020

Nieuwe emoji’s 2020 in iOS 14

Vind je de nieuwe emoji’s er wat rommelig uitzien? Het definitieve ontwerp van de emoji’s staat nog niet vast. Het bovenstaande is een voorzet en fabrikanten zoals Apple mogen er allemaal hun eigen draai aan geven. De nieuwe emoji’s gaan waarschijnlijk onderdeel uitmaken van iOS 14, wat dit najaar uitkomt. Waarschijnlijk niet in de allereerste versie ervan, maar in een update. Afgelopen jaar verschenen de nieuwe emoji’s in iOS 13.2, eind oktober.


kooptip

https://youtu.be/cxRDjci6POs

Bron: emojipedia