Terug naar Deze 37 nieuwe emoji’s heeft je iPhone met iOS 15.4!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Deze 37 nieuwe emoji’s heeft je iPhone met iOS 15.4!

Door Ward Edema15 maart 2022 08:402 min. leestijd3

iOS 15.4 voor de iPhone is uit, en zit vol met nieuwe emoji’s! Wij zetten ze allemaal voor je op een rij – en hoe je ze krijgt.

Nieuwe emoji iPhone

Nieuwe emoji’s iPhone met iOS 15.4

Apple heeft gisteravond iOS 15.4 en macOS 12.3 uitgebracht. Deze zitten boordevol nieuwe features, maar ook boordevol nieuwe emoji! We hebben ze voor je verzameld, en opgedeeld in categorieën.

1. Gezichten

Nieuwe emoji iOS 15

Er zijn zeven nieuwe gezichten toegevoegd. De eerste beschrijft goed ons gevoel toen we de nieuwe emoji zagen – de laatste is dusdanig minimalistisch dat hij door oud Apple-designer Jony Ive ontworpen had kunnen zijn.

2. Handen

Emoji's iPhone

Van een beschuldigende vinger tot een hartje, de handen zijn emotioneler dan ooit. Wij denken dat vooral het ‘geld-handje’ een succes gaat worden in Nederland: ‘Maak je die Tikkie van € 0,20 nog over?’.

3. Mensen

Zwangere man emoji

Er zijn ook weer nieuwe mensen toegevoegd. Ditmaal zijn een zwangere man (of gewoon een man met een bierbuikje) en een nieuwe royal van de partij. Er is ook een suggestievere versie van de lippen toegevoegd, die vast goed samengaat met de aubergine en de perzik.

4. Overig

Overzicht emoji

Ook in de categorie ‘overig’ is er flink wat toegevoegd. Zo is er onder andere een internettrol, een discobal voor alle feestjes die er hopelijk weer aan zitten te komen, en een lege batterij om mensen snel te laten weten dat je nog maar 1% over hebt. Ook is er nu een druppelend glas – wij hopen maar dat het wijn is.

Nieuwe huidskleuren

Alle gele handjes en mensen kunnen natuurlijk ook weer in verschillende huidskleuren ingesteld worden. Er zijn ook nieuwe versies van de handdruk – met allerlei combinaties van huidskleuren – die je zoals je gewend bent vindt door de handdruk-emoji even ingedrukt te houden.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Nieuwe emoji’s iPhone: hoe krijg ik ze?

iOS 15.4 met alle nieuwe emoji is dus officieel uit. Je downloadt de update door de Instellingen-app te openen, en dan op ‘Algemeen>Software-update’ te tikken. Je telefoon moet minstens 50% opgeladen zijn om de update uit te voeren.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Monika
Lezer
Monika

Dat “geld handje” is een Koreaans hartje!

Marie
Lezer
Marie

Ik vind ze heel leuk! Misschien kan er nog een update komen waar de autocorrect ook bij persoonsvormen die juist kan maken. Bv je typt: Zij vind snoep lekker. Dat autocorrect er dan Zij vindt snoep lekker van maakt.

mia
Lezer
mia

no no no,,,, anders wanneer je in een andere taal schrijft…