Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Wéér is Netflix duurder geworden – dit betaal je voortaan

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Netflix logo

De tijden dat Netflix maandelijks een paar euro kostte, zijn allang voorbij. De streamingdienst is per direct opnieuw duurder geworden. Wat zijn de nieuwe tarieven?

Lees verder na de advertentie

Netflix duurder

Netflix is beschikbaar in drie varianten: Basic, Standaard en Premium. Welke versie je ook hebt: je gaat er meer voor betalen. Dit kost Netflix per maand vanaf mei 2024:

  • Netflix Basic: € 7,99 € 8,99 per maand
  • Netflix Standaard: € 11,99 € 13,99 per maand
  • Netflix Premium: € 15,99 € 18,99 per maand

De prijzen zijn direct van toepassing als je nu een abonnement afsluit. Heb je al een Netflix-abonnement, dan krijg je nog een mail over de prijswijzigingen. Dit zou één maand voor de factureringsmaand moeten gebeuren.

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Waarom wordt Netflix duurder?

Netflix zegt daarover zelf het volgende: ‘Omdat we steeds nieuwe series en films toevoegen en productfuncties introduceren, kunnen onze abonnementen en prijzen veranderen. We kunnen abonnementen en prijzen ook aanpassen in antwoord op lokale marktwijzigingen, bijvoorbeeld plaatselijke belastingen of inflatie.’

Je Netflix-abonnement heroverwegen?

Heb je Netflix Standaard of Premium, dan denk je misschien: tijd om te downgraden. Er zijn verschillen in kwaliteit tussen de drie opties, maar ook in het aantal apparaten waarop je tegelijkertijd kunt streamen en het aantal apparaten waarop je films en series kunt downloaden.

Meer informatie over de verschillen tussen de abonnementsvormen lees je in ons artikel Welk Netflix-abonnement moet ik nemen? Dit zijn de verschillen. Ben je inmiddels he-le-maal klaar met Netflix? Ontdek dan onze favoriete streamingdiensten van 2024.

Op de hoogte blijven van Apple-gerelateerd nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!