Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Zo krijg je MagSafe op je oude iPhone (of Android-telefoon)

Auteur: Ward Edema
0 reacties
MagSafe oude iPhone


Lees verder na de advertentie

MagSafe is echt een gemis op je oude iPhone of Android-telefoon. Maar op deze manier kun je de magnetische aansluiting tóch gebruiken!

MagSafe oude iPhone

Bij de introductie van de iPhone 12 kwam Apple met MagSafe, een magnetische aansluiting die in de achterkant van de iPhone zit. Hiermee kun je gebruikmaken van Apple’s MagSafe-oplader, maar ook de wereld aan andere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan autohouders, statieven, accupacks, hele camera-rigs en meer.

Heb je een oudere iPhone, een iPhone SE of een Android-telefoon, dan moet je de magie van MagSafe helaas missen. Althans – normaal gesproken. Maar met een paar handige accessoires van het Amerikaanse Moment voeg je alsnog MagSafe aan je telefoon toe.

Moment MagSafe-accessoires

Moment maakt namelijk speciale hoesjes met de zogenaamde (M)Force-magneet. Deze zit precies op dezelfde plek als de MagSafe-magneet, en is dan ook volledig compatibel met alle MagSafe-accessoires – inclusief opladers!


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

MagSafe iPhone 11

Er zijn M(Force)-hoesjes voor de iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max), maar ook voor allerlei Android-toestellen. Denk bijvoorbeeld aan de Google Pixel 6 en 7, en de Galaxy S21.

Bekijk de M(Force)-hoesjes van Moment

iPhone SE of ouder toestel?

Heb je een iPhone SE of ander toestel waar Moment geen M(Force)-hoesje voor maakt? Dan kun je ook gebruikmaken van de zogenaamde Stick-on Adapter for MagSafe. Dit is een magnetische sticker die je op je telefoon of direct op je hoesje plaatst, waardoor je er MagSafe-functionaliteit aan toevoegt.

MagSafe sticker

Lijn je deze goed uit met de draadloze oplaadspoel in je telefoon (iPhone 8 of nieuwer), dan krijg je daarnaast – net als met een nieuwere iPhone of met de M(Force)-case – de mogelijkheid om op te laden met MagSafe. Zo ben je weer helemaal bij de tijd!

Bekijk de Stick-on Adapter for MagSafe van Moment

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!