Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

MagSafe Battery Pack laadt iPhone sneller op door update

Auteur: Ward Edema
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De MagSafe Battery Pack, Apple’s magnetische powerbank voor de iPhone 12 en 13, is door een update flink verbeterd. Dit moet je weten.

MagSafe Battery Pack

De MagSafe Battery Pack is een kleine accu van Apple die je magnetisch vastklikt op de achterkant van je iPhone 12 of iPhone 13. Zo heb je snel toegang tot wat extra stroom als je iPhone bijna leeg is en je niet in de buurt bent van een oplader.

Maar, hij heeft één nadeel: echt snel is hij niet. Hij laadt je iPhone namelijk maximaal op met 5 watt, terwijl de ‘normale’ oplader van Apple maar liefst 20 watt haalt. Zelfs Apple’s draadloze oplaadkabel, MagSafe, haalt maximaal 15 watt. Beiden zijn dus een stuk sneller dan de Battery Pack.

Lees ook: Dit zijn de 5 beste iPhone-powerbanks in 2023

Update 2.7


kooptip

Deze week is er een update uitgekomen voor de MagSafe Battery Pack die het trage opladen verbetert. Ja, een firmware update voor een powerbank – wij moeten er ook even aan wennen. Door update 2.7 zit de externe accu nog steeds niet op het niveau van een volwaardige lader, maar hij is wel 1,5x sneller geworden. Daarmee haalt hij nu dus 7,5 watt.

Zo installeer je de update

MagSafe Battery Pack update

Het installeren van de update gaat in principe vanzelf: verbind de Battery Pack met je iPhone, en laat hem een tijdje zitten. Volgens Apple wordt de update dan binnen een week uitgevoerd. Dat is wel een hele poos, maar gelukkig kan het ook sneller. Verbind de batterij daarvoor via een Lightning-kabel met je iPad of Mac – in dat geval duurt het updaten zo’n 5 minuten.

De MagSafe Battery Pack is te koop via Apple, en bij winkels als Amac en Bol.com.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5mac