Terug naar macOS Monterey 12.4 bèta 1 is uit: dit weten we!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

macOS Monterey 12.4 bèta 1 is uit: dit weten we!

Door Annemiek Lourensen6 april 2022 10:302 min. leestijd0

In de nabije toekomst verschijnt er weer een grote update voor je Mac, want Apple heeft vannacht macOS Monterey 12.4 bèta 1 uitgebracht. Doorgaans volgen er nog een aantal bèta’s tot de officiële release, maar dit vertelt de eerste versie al over de toekomstige software-update.

macOS Monterey 12.4 beta 1

macOS Monterey 12.4 bèta 1: wat is er nieuw?

Geregistreerde ontwikkelaars kunnen sinds vannacht macOS Monterey 12.4 bèta 1 downloaden. Zo’n nieuwe software-update voor je Mac klinkt veelbelovend, maar tot nu toe lijkt hij weinig vernieuwend. De ontwikkelaars hebben namelijk nog geen enkele nieuwe functie ontdekt.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Het enige wat deze eerste bèta laat doorschemeren, is dat zowel je Mac als iPad de laatste updates moeten hebben om Universal Control te gebruiken. Oftewel: deze functie werkt alleen tussen iPadOS 15.5 en macOS Monterey 12.4 of tussen iPadOS 15.4 en macOS 12.3. Je kunt deze verschillende versies dus niet combineren. Download je ooit een nieuwe update voor het ene toestel, dan moet de andere er ook aan geloven.

macOS Monterey 12.4 is dus verder nog een mysterieuze update. Nieuwe functies ontbreken op dit moment, evenals een release-datum. In de komende bèta’s verwachten we meer te weten te komen.

macOS Monterey 12.3

De eerste bèta voor deze nieuwe software-update verschijnt al snel na de release van de vorige update voor de Mac. macOS Monterey 12.3 verscheen namelijk op 14 maart, en heeft een aantal nieuwe features naar de Mac gebracht. Universal Control bijvoorbeeld, maar de tientallen nieuwe emoji’s mogen er ook wezen.

Nog niet gedownload? Doe dat dan gauw en leer tijdens de installatie wat er allemaal nieuw is, inclusief een langverwachte nieuwe functie die wij niet meer kwijt willen.

Bron: MacRumors

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar