Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

macOS Monterey 12.4 bèta 1 is uit: dit weten we!

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
macOS Monterey 12.4 beta 1


Lees verder na de advertentie

In de nabije toekomst verschijnt er weer een grote update voor je Mac, want Apple heeft vannacht macOS Monterey 12.4 bèta 1 uitgebracht. Doorgaans volgen er nog een aantal bèta’s tot de officiële release, maar dit vertelt de eerste versie al over de toekomstige software-update.

macOS Monterey 12.4 bèta 1: wat is er nieuw?

Geregistreerde ontwikkelaars kunnen sinds vannacht macOS Monterey 12.4 bèta 1 downloaden. Zo’n nieuwe software-update voor je Mac klinkt veelbelovend, maar tot nu toe lijkt hij weinig vernieuwend. De ontwikkelaars hebben namelijk nog geen enkele nieuwe functie ontdekt.

Het enige wat deze eerste bèta laat doorschemeren, is dat zowel je Mac als iPad de laatste updates moeten hebben om Universal Control te gebruiken. Oftewel: deze functie werkt alleen tussen iPadOS 15.5 en macOS Monterey 12.4 of tussen iPadOS 15.4 en macOS 12.3. Je kunt deze verschillende versies dus niet combineren. Download je ooit een nieuwe update voor het ene toestel, dan moet de andere er ook aan geloven.

macOS Monterey 12.4 is dus verder nog een mysterieuze update. Nieuwe functies ontbreken op dit moment, evenals een release-datum. In de komende bèta’s verwachten we meer te weten te komen.

macOS Monterey 12.3


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De eerste bèta voor deze nieuwe software-update verschijnt al snel na de release van de vorige update voor de Mac. macOS Monterey 12.3 verscheen namelijk op 14 maart, en heeft een aantal nieuwe features naar de Mac gebracht. Universal Control bijvoorbeeld, maar de tientallen nieuwe emoji’s mogen er ook wezen.

Nog niet gedownload? Doe dat dan gauw en leer tijdens de installatie wat er allemaal nieuw is, inclusief een langverwachte nieuwe functie die wij niet meer kwijt willen.

Bron: MacRumors

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!