Terug naar macOS Monterey 12.4 bèta 1 is uit: dit weten we!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

macOS Monterey 12.4 bèta 1 is uit: dit weten we!

Door Annemiek Lourensen6 april 2022 10:302 min. leestijd0

In de nabije toekomst verschijnt er weer een grote update voor je Mac, want Apple heeft vannacht macOS Monterey 12.4 bèta 1 uitgebracht. Doorgaans volgen er nog een aantal bèta’s tot de officiële release, maar dit vertelt de eerste versie al over de toekomstige software-update.

macOS Monterey 12.4 beta 1

macOS Monterey 12.4 bèta 1: wat is er nieuw?

Geregistreerde ontwikkelaars kunnen sinds vannacht macOS Monterey 12.4 bèta 1 downloaden. Zo’n nieuwe software-update voor je Mac klinkt veelbelovend, maar tot nu toe lijkt hij weinig vernieuwend. De ontwikkelaars hebben namelijk nog geen enkele nieuwe functie ontdekt.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Het enige wat deze eerste bèta laat doorschemeren, is dat zowel je Mac als iPad de laatste updates moeten hebben om Universal Control te gebruiken. Oftewel: deze functie werkt alleen tussen iPadOS 15.5 en macOS Monterey 12.4 of tussen iPadOS 15.4 en macOS 12.3. Je kunt deze verschillende versies dus niet combineren. Download je ooit een nieuwe update voor het ene toestel, dan moet de andere er ook aan geloven.

macOS Monterey 12.4 is dus verder nog een mysterieuze update. Nieuwe functies ontbreken op dit moment, evenals een release-datum. In de komende bèta’s verwachten we meer te weten te komen.

macOS Monterey 12.3

De eerste bèta voor deze nieuwe software-update verschijnt al snel na de release van de vorige update voor de Mac. macOS Monterey 12.3 verscheen namelijk op 14 maart, en heeft een aantal nieuwe features naar de Mac gebracht. Universal Control bijvoorbeeld, maar de tientallen nieuwe emoji’s mogen er ook wezen.

Nog niet gedownload? Doe dat dan gauw en leer tijdens de installatie wat er allemaal nieuw is, inclusief een langverwachte nieuwe functie die wij niet meer kwijt willen.

Bron: MacRumors

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar