Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws Berichten iCloud macOS High Sierra 10.13

macOS 10.13.5 is uit, met Berichten in iCloud

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
iMessage in iCloud


Lees verder na de advertentie

Apple heeft macOS High Sierra 10.13.5 uitgebracht. De update zorgt voor betere stabiliteit, prestaties en beveiliging van je Mac, maar er is ook een handige nieuwe functie: Berichten in iCloud.

Nieuw: Berichten in iCloud

Met macOS High Sierra 10.13.5 wordt de nieuwe functie Berichten in iCloud ondersteund. Je kunt je iMessage-berichten en de bijlagen voortaan in iCloud bewaren. Je berichten worden gesynchroniseerd over al je apparaten: verwijder je een bericht op je Mac, dan verdwijnt het ook van je iPhone & iPad. Bovendien kun je zo ruimte vrijmaken op je Mac omdat alles in de cloud is opgeslagen.

Meer over de voordelen van Berichten in iCloud en over hoe het inschakelen ervan lees je in Zo synchroniseer je je iMessage-berichten via iCloud. Vorige week werd de functie ook al geïntroduceerd in iOS 11.4.

macOS High Sierra 10.13.5 downloaden

Apple adviseert alle gebruikers om te updaten, met name vanwege de verbeterde beveiliging van de Macs. Om je Mac te updaten, ga je naar de Mac App Store en navigeer je naar het tabblad met updates, waar je op de update-knop klikt. Je kunt hier ook komen door linksboven in Finder op het appeltje te klikken en dan op ‘App Store … update’.


kooptip

Lees meer over macOS High Sierra.