Terug naar macOS 10.13.5 is uit, met Berichten in iCloud
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

macOS 10.13.5 is uit, met Berichten in iCloud

Door Laura Grootaarts4 juni 2018 10:422 min. leestijd1

Apple heeft macOS High Sierra 10.13.5 uitgebracht. De update zorgt voor betere stabiliteit, prestaties en beveiliging van je Mac, maar er is ook een handige nieuwe functie: Berichten in iCloud.

Nieuw: Berichten in iCloud

iMessage in iCloud

Met macOS High Sierra 10.13.5 wordt de nieuwe functie Berichten in iCloud ondersteund. Je kunt je iMessage-berichten en de bijlagen voortaan in iCloud bewaren. Je berichten worden gesynchroniseerd over al je apparaten: verwijder je een bericht op je Mac, dan verdwijnt het ook van je iPhone & iPad. Bovendien kun je zo ruimte vrijmaken op je Mac omdat alles in de cloud is opgeslagen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Meer over de voordelen van Berichten in iCloud en over hoe het inschakelen ervan lees je in Zo synchroniseer je je iMessage-berichten via iCloud. Vorige week werd de functie ook al geïntroduceerd in iOS 11.4.

macOS High Sierra 10.13.5 downloaden

Apple adviseert alle gebruikers om te updaten, met name vanwege de verbeterde beveiliging van de Macs. Om je Mac te updaten, ga je naar de Mac App Store en navigeer je naar het tabblad met updates, waar je op de update-knop klikt. Je kunt hier ook komen door linksboven in Finder op het appeltje te klikken en dan op ‘App Store … update’.

Lees meer over macOS High Sierra.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Charles
Lezer
Charles

Na de update naar 10.13.5 wil de iMac niet meer testarten of afsluiten. De update is dus niet vervolledigd en mijn systeem is enkele nog maar af te sluiten met de power on/off knop.
Good Job(s) Cupertino…