Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

macOS 10.15.3 is verschenen: downloaden maar!

Auteur: Laura Grootaarts
3 reacties
macOS Catalina 10.15.1


Lees verder na de advertentie

Het is weer tijd om te updaten! Apple heeft vanavond macOS Catalina 10.15.3 uitgebracht voor de Mac. Deze update van macOS Catalina bevat voornamelijk probleemoplossingen, en heeft voor zover bekend geen grote nieuwe functies. Voor de iPhone verscheen vandaag iOS 13.3.1.

macOS Catalina

Stabiliteit en betrouwbaarheid

Apple raadt alle gebruikers aan om de nieuwe update te downloaden. De macOS Catalina 10.15.3-update verbetert namelijk de stabiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging van je Mac. Er zijn kleine bugfixes voor de nieuwe 16-inch MacBook Pro en de Pro Display XDR.

Onlangs waren er geruchten over een zogenaamde Pro Mode die ook deel zou uitmaken van deze update – deze functie werd aangetroffen in de bèta. Deze modus zou op tijdelijke basis een snelheids-boost geven aan de 16-inch MacBook Pro en eventueel de Mac Pro. Apps werken dan sneller, maar je accu is sneller leeg en je Mac maakt meer herrie. Apple benoemt deze nieuwe functie echter niet in de release-notes, maar dat wil niet alles zeggen. Mocht er meer bekend zijn over deze nieuwe functie, dan lees je dat hier op onze website.

macOS Catalina 10.15.3 downloaden


kooptip

Updaten naar de nieuwste versie van Catalina is eenvoudig. De update is te vinden via ‘Systeemvoorkeuren>Software-update’. Voor de zekerheid zou je vooraf een backup kunnen maken.

Mac voor beginners

Maak kennis met alle Apple-programma’s en ontdek de fonkelnieuwe functies van macOS Catalina! Lees alles in onze special Mac voor beginners 2020. Zo weet je zeker dat je alles uit je Mac haalt!