Terug naar macOS 10.15.3 is verschenen: downloaden maar!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

macOS 10.15.3 is verschenen: downloaden maar!

Door Laura Grootaarts28 januari 2020 20:242 min. leestijd3

Het is weer tijd om te updaten! Apple heeft vanavond macOS Catalina 10.15.3 uitgebracht voor de Mac. Deze update van macOS Catalina bevat voornamelijk probleemoplossingen, en heeft voor zover bekend geen grote nieuwe functies. Voor de iPhone verscheen vandaag iOS 13.3.1.

macOS Catalina

Stabiliteit en betrouwbaarheid

Apple raadt alle gebruikers aan om de nieuwe update te downloaden. De macOS Catalina 10.15.3-update verbetert namelijk de stabiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging van je Mac. Er zijn kleine bugfixes voor de nieuwe 16-inch MacBook Pro en de Pro Display XDR.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Onlangs waren er geruchten over een zogenaamde Pro Mode die ook deel zou uitmaken van deze update – deze functie werd aangetroffen in de bèta. Deze modus zou op tijdelijke basis een snelheids-boost geven aan de 16-inch MacBook Pro en eventueel de Mac Pro. Apps werken dan sneller, maar je accu is sneller leeg en je Mac maakt meer herrie. Apple benoemt deze nieuwe functie echter niet in de release-notes, maar dat wil niet alles zeggen. Mocht er meer bekend zijn over deze nieuwe functie, dan lees je dat hier op onze website.

macOS Catalina 10.15.3 downloaden

Updaten naar de nieuwste versie van Catalina is eenvoudig. De update is te vinden via ‘Systeemvoorkeuren>Software-update’. Voor de zekerheid zou je vooraf een backup kunnen maken.

Mac voor beginners

Maak kennis met alle Apple-programma’s en ontdek de fonkelnieuwe functies van macOS Catalina! Lees alles in onze special Mac voor beginners 2020. Zo weet je zeker dat je alles uit je Mac haalt!

Mac voor beginners 2020
Mac voor beginners 2020
De uitgebreide handleiding die Apple je niet geeft!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Amber
Lezer
Amber

Ik heb problemen met het installeren van deze update. Ik heb het ondertussen al zeker 20 keer geprobeerd in de afgelopen weken. Mijn Mac start opnieuw op en lijkt bezig te zijn met het installatieproces, maar zodra ik inlog staat de update er nog steeds en is hij niet voltooid. Ik heb inmiddels al de dubbele hoeveelheid ruimte vrij gemaakt op mijn schijf en mijn Mac meerdere keren opnieuw opgestart maar niks lijkt te werken…

Melissa
Lezer
Melissa

Hier hetzelfde probleem!!

Anna
Lezer
Anna

Hier ook dit probleem!